Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ



Εκατό δέματα με τρόφιμα θα μοιραστούν το Μ.Σάββατο στα γραφεία της "ΑΙΧΜΗΣ"


O Ν. Στρατουδάκης για ακόμη μια φορά, τούτες τις Άγιες ημέρες, δεν θα ξεχάσει και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ο φιλεύσπλαχνος αυτός άνθρωπος, θα μοιράσει τρόφιμα για το τραπέζι του Μεγάλου Σαββάτου, έχοντας όμως αυτήν την φορά κοντά του προσωπικούς του φίλους, που θα τον βοηθήσουν στην διανομή των δεμάτων.
Προς ενημέρωση του κοινού, με ΔΩΡΕΑ της οικογένειας Ν. Στρατουδάκη, θα μοιραστούν 100 δέματα με τρόφιμα, ψωμί αλλά και κρασί στα γραφεία της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ (Γ. Μαυρουκάκη 25), το Μεγάλο Σάββατο μετά το μεσημέρι.
Περάν όμως της ευγενικής προσφοράς του, ο κυρ – Νίκος, δράττοντας της ευκαιρίας και σε «μοιράζει» και ευχές.

«Εύχομαι σε όλους τους Μεγαρείς, να έχουν Καλή Ανάσταση με υγεία. Εύχομαι υγεία και δύναμη στο νέο Δεσπότη μας τον Σεβασμιότατο κ.κ. Κωνσταντίνο. Ο Σεβασμιότατος, πρέπει να έχει υγεία και δύναμη για να βοηθήσει κόσμο που έχει ανάγκη, αλλά και να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες των Μεγάρων και της Ν. Περάμου, στις δύσκολες στιγμές και σε μια πολύ δύσκολη εποχή. Εύχομαι υγεία, χαρά και δύναμη στα Σώματα Ασφαλείας, δηλαδή στην τοπική μας Αστυνομία, και στην Πυροσβεστική.
Θέλω επίσης να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε καθέναν προσωπικά από τους τέσσερεις δημάρχους που γνώρισα στα 14 χρόνια που βρίσκομαι στα Μέγαρα.
Στον πρώτο δήμαρχο που γνώρισα, τον κ. Στρατιώτη, εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε αυτόν και στην οικογένειά του.
Ο επόμενος δήμαρχος που γνώρισα είναι ο Χρ. Σύρκος. Φίλος μου αλλά και αγαπητός αδελφός ο Χρυσόστομος, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα.
Του εύχομαι να έχει υγεία και να χαίρεται τη οικογένειά του αλλά και το εγγονάκι του. Περιμένω μάλιστα να τον δω με το καροτσάκι ως καλός παππούς να το κάνει βόλτα.
Θερμές ευχές επίσης στον π. δήμαρχο Γιαν. Μαρινάκη.
Θέλω να είναι υγιής να χαίρεται την σύζυγό του και τα τρία παιδάκια του, αλλά και να συνεχίσει να είναι ο Γιάννης που όλοι ήξεραν στα Μέγαρα.
Ο Γιάννης που έτρεχε παντού, που βοηθούσε πολύ κόσμο ως γιατρός, που ήταν πάντα κοντά στον πολίτη και επιτελούσε κοινωνικό έργο.
Τέλος, θερμές ευχές και στον σημερινό δήμαρχο τον Γρ. Σταμούλη.
Ο Γρηγόρης είναι ίδια «πάστα» ανθρώπου όπως είμαι και εγώ. Τρέχουμε, βλέπουμε τον κόσμο, σεργιανάμε στις γειτονιές. Του εύχομαι μόνο ένα πράγμα:
Όταν πίνει κρασί, ή κάνα τσιπουράκι, να είναι πιο πολύ το νερό, παρά το κρασάκι ή το τσιπουράκι.
Θέλω κλείνοντας να παροτρύνω τους τοπικούς άρχοντες, αλλά και όλους όσους έχουν, πως υπάρχουν άνθρωποι που τα ψυγεία τους είναι άδεια.
Αν μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του, ας δώσει κάτι και στο διπλανό του.
Γιατί μόνο αν υπάρξει αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, δεν θα αισθάνονται αυτοί που δεν έχουν ούτε ένα μπουκάλι γάλα στο ψυγείο τους μειονεκτικά.
Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι από το υστέρημα μας. Χαρά στον κόσμο θα δώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου