Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας του Γ.Σ.Μεγάρων


Χίλια τετρακόσια εβδομήντα ευρώ παραδόθηκαν στην Αντικαρκινική εταιρεία


 Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική ανταπόκριση από πλευράς κόσμου διεξήχθη ο φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας μεταξύ του Γ.Σ.Μεγάρων και της Ένωσης Ν.Περάμου-Μεγάρων με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.Συγκεντρώθηκε το ποσό των 1.470 ευρώ,τα οποία παραδόθηκαν στον υπεύθυνο της Εταιρείας κ.Χατζόπουλο.
Αναλυτικά,η ανακοίνωση του Γ.Σ.Μεγάρων έχει ως εξής:


Το τμήμα της ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Γυμναστικού Συλλόγου Μεγάρων διοργάνωσε έναν Φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ στο πλαίσιο του αθλητισμού και του πολιτισμού, με στόχο την ενίσχυση της Αντικαρκινικής Εταιρίας.
Οι διοργανωτές πέτυχαν τους στόχους, γιατί κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν μία μεγάλη ομάδα παιδιών και γονέων ώστε με την παρουσία τους να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο μπάσκετ.
Έδωσαν σε όλους την δυνατότητα, με τον δικό τους τρόπο, να προσφέρουν στούς συνανθρώπους τους, αλλάζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την νοοτροπία τους.
Η συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα είχε ως αποτέλεσμα να στηρίξουμε, να ενισχύσουμε και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια της Αντικαρκινικής Εταιρίας Μεγάρων, με στόχο την πρόληψη, ώστε να διασφαλίσουμε το δώρο του Θεού - την Υγεία μας.
Τα έσοδα ανήλθαν εις το συνολικό ποσό των χιλίων οκτακοσίων εξήντα Ευρώ (1.860,00€).
Με τα έσοδα καλύφτηκαν όλα τα έξοδα της διοργάνωσης (390,00€), το υπόλοιπο ποσό των χιλίων τετρακοσίων εβδομήντα Ευρώ (1.470,00€)  παρέδωσε η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ειρήνη Δημοπούλου, ως συντονίστρια της εκδήλωσης, στο Δ.Σ. της Αντικαρκινικής.

(Ακολουθεί μικρό φωτορεπορτάζ)

Τα...φυντάνια του Γ.Σ. με την προπονήτρια τους Ειρ.Δημοπούλου

Πολύς ο κόσμος που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο και...πολλά τα χάπενινγκς!

Δεν έλειψαν οι σκληρές μονομαχίες παρά τον φιλικό χαρακτήρα του αγώνα 

Η προπονήτρια του Γ.Σ.Μεγάρων Ειρ.Δημοπούλου δίνει οδηγίες

Ο επικεφαλής του παραρτήματος Μεγάρων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ.Χατζόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου