Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ "ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ


                                    Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης


Την Πέμπτη 06/03 η Δ.Ε της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ συνήλθε και καθόρισε τους τρόπους δράσης και τη λειτουργία του συνδυασμού για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η δημοκρατία, η ενημέρωση και η δομική αντιπολίτευση που θα διέπεται από τις προγραμματικές μας προτάσεις είναι τα νέα στοιχεία στη φυσιογνωμία των ενεργών πολιτών.
Ακλόνητος στόχος μας παραμένει το άνοιγμα της παράταξης μέσα στην κοινωνία και η αφούγκραση των προβλημάτων του συνόλου των συμπολιτών μας.
Τέλος ως ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ θα θέλαμε να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής στο ζήτημα της εκμίσθωσης των δημοτικών σφαγείων και των ‘’θολών’’ όρων που θα διέπουν αυτήν, όπως σκοπεύει να προχωρήσει η διοίκηση του Δήμου.
Ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων διοικήσεων που οδήγησαν ουσιαστικά στο σφράγισμα των σφαγείων και στην ταλαιπωρία δεκάδων κτηνοτρόφων της περιοχής μας, η νέα Δημοτική Αρχή προτείνει ένα νέο μοντέλο λειτουργίας για τα δημοτικά σφαγεία που θα βάλει στο περιθώριο τον μικρό κτηνοτρόφο και θα ενισχύσει τους μεγαλοπαραγωγούς.
Οι ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ έπειτα από επαφές που θα έχουν το άμεσα επόμενο διάστημα με τους μικρούς και μεσαίους κτηνοτρόφους της πόλης μας, θα προσπαθήσουν να συντάξουν από κοινού ένα βιώσιμο σχέδιο διαχείρισης των σφαγείων που θα οδηγήσει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με δίκαια χαρακτηριστικά.


Το Γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου