Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

 Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται τα συνδικάτα για τη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου που διοργανώνουν από κοινού η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.Το επίκεντρο των απεργιακών εκδηλώσεων είναι η Αθήνα,όπου και θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση και πορεία,ενώ ανάλογες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.Ανάλογη συγκέντρωση έχει εξαγγείλει και το Ε.Κ.Μεγάρων για αύριο στις 10.00πμ. στην πλατεία Ηρώων.

 Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να συμμετάσχουν στην απεργία και με δυναμικό τρόπο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα εξοντωτικά μέτρα που έχει,ήδη,συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους δανειστές-τοκογλύφους.Τα μέτρα αυτά,αν περάσουν,θα εξαθλιώσουν περαιτέρω τον ελληνικό λαό.
 Στις απεργιακές κινητοποιήσεις θα λάβουν μέρος και η ΕΣΕΕ και η ΓΣΒΕΕ,που καλούν τους μικρομεσαίους επαγγελματίες να κρατήσουν τα καταστήματα τους κλειστά.
 Ακόμα,συμμετοχή στην απεργία έχουν δηλώσει δικηγόροι,δικαστές,γιατροί,οδηγοί ταξί καθώς και οι ένστολοι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου