Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE-ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Βύζας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στα Γιαννιτσά κι έτσι ηττήθηκε από την τοπική Αναγέννηση με σκορ 2-1.Έτσι έσπασε,μ αυτόν τον τρόπο και η ευνοϊκή παράδοση των τελευταίων αγώνων της ομάδας μας με τον ακριτικό σύλλογο.

 Ο Βύζας κατέβηκε στο γήπεδο με σημαντικές απουσίες,καθώς έλειπαν οι Λαμπρόπουλος,Πουρής,Σταμέλος(τραυματίες),Σιώκος(τιμωρημένος),Βίτο,Κάστρο,Διαμαντόπουλος Χάρτσιας(δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους).Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο,προηγήθηκε με 2-0 και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ,αν δεν υπήρχε ο Παναγόπουλος(τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις).Στην επανάληψη ο Βύζας,βοηθούντων και των αλλαγών του Τζαναβάρα,ισορρόπησε το ματς,ανέβηκε στην επίθεση,πέτυχε ένα γκολ με το Ντιαλό,πίεσε προς το τέλος,αλλά...μέχρι εκεί.
 Από την ομάδα μας καλός ήταν ο Παναγόπουλος και ο σκόρερ Ντιαλό,ο οποίος έδειξε ότι θα βοηθήσει όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.Γενικά,η ομάδα μας θα πρέπει να διορθώσει κάποια πρ΄γματα στο παιχνίδι της γιατί οι φετινές απαιτήσεις του πρωταθλήματος είναι μεγαλύτερες.Ας ελπίσουμε ότι με την ένταξη στην ομάδα των απόντων,θα δείξει καλύτερα στοιχεία.
 Στα αξιοσημείωτα του αγώνα καταγράφεται η 15λεπτη διακοπή του ως ένδειξη διαμαρτυρίας της διοίκησης των γηπεδούχων...για την αμοιβή των διαιτητών(3.200 ευρώ)!Είμαστε περίεργοι τι θα γράψει στο φ.α. ο διαιτητής!
  Διαιτητής του σημερινού ματς ήταν ο Βράκας(Εύβοιας) με βοηθούς τους Καμπούρη και Πασχαλίδη,του ίδιου συνδέσμου.Κίτρινες κάρτες πήραν οι Ιορδανίδης(Αναγέννηση),Ρεκλείτης,Ταμπάκης και Βελέτης(Βύζας).
  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-1
14' Φελίπε,35' Σπαθάρας-73' Ντιαλό.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:Λαμπάκης,Σκέμπι,Καρπαθάκης,Καρακασόγλου(72' Στεφανίδης),Φάμπιο,Σπαθάρας,Ιορδανίδης,Σερέτης,Φελίπε,Νταντίδης,Μπουτζίκος.
ΒΥΖΑΣ:Παναγόπουλος,Ρεκλείτης,Θ.Βλάχος,Αρναρέλης(46' Βελέτης),Κρητικός,Μανδύλης(63' Μπιτσάκος),Ταμπάκης,Ζούμας(54' Ντιαλό),Κοκώλης,Γρομητσάρης,Π.Βλάχος.
 Στους υπόλοιπους σημερινούς αγώνες της football league σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑς-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-2
(6' Κάπελ- 12' Φαρινόλα,32' Ντακόλ)
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-3
(43' Σέγκος- 15' Φλίγκος, 52' Μήτσης, 87' Ουέλινγκτον)
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1-3
( 35' Ογκουνσότο- 5' Σκαρίμπας,50' Κωστόπουλος,71΄Ταμπάκης)
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-0
(56' Μανιός)
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΑΒΑΛΑ 2-0
(3' Μπολάτι,92' Πενκά)
 ΡΕΠΟ: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου