Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑ

 Πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά για το Βύζαντα από την Ε.Ε.Α.!Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού,η ομάδα μας δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα!Ολόγος είναι το μη ξεκαθαρισμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.Όπως αναφέρει η απόφαση,ιδιοκτήτης-στα χαρτιά,τουλάχιστον-φέρεται να είναι ακόμα ο κ.Δ.Τραγκουμανίδης,ενώ(όπως όλοι ξέρουμε)η ΠΑΕ έχει μεταβιβαστεί,εδώ και περίπου ένα χρόνο,στον κ.Κοσσυβάκη!Οι γ.σ. που έχουν γίνει μέχρι τώρα,δείχνουν(σύμφωνα πάντα με την Ε.Ε.Α.),ότι το μετοχικό και διοικητικό καθεστώς του συλλόγου δεν έχει αλλάξει!
 Το θέμα που δημιουργείται είναι μείζον,καθώς ο Βύζας δεν μπορεί,για την ώρα,να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα,ενώ υπάρχει και ο-ορατός πλέον- φόβος τιμωρίας της ομάδας!Πάντως,είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι,ενώ έχει γίνει-με τις...απαραίτητες τυμπανοκρουσίες και συνεντεύξεις-η μεταβίβαση της ομάδας σε άλλον ιδιοκτήτη,ο οποίος και "τρέχει" τα θέματα της,στη football league και στο φάκελο της Ε.Ε.Α. να φαίνεται ως ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος ο...παλιός!Τι τρέχει,ο κόσμος θέλει να μάθει!!!
 Στα αγωνιστικά τώρα,προέκυψε πρόβλημα με τις μεταγραφές των Βίτο και Κάστρο,καθώς δεν πέρασαν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.Έτσι,οι παραπάνω δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα!Ακόμα,το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό με τον Παναργειακό αναβλήθηκε.
 Τέλος,με ιδιαίτερο ενδιαφέρον(μετά και τις τελευταίες εξελίξεις)αναμένεται η αυριανή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας που θα γίνει στο PUZZLE,στην παραλία της Βαρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου