Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΙΣ Ο ΒΥΖΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ

 Για την Κατερίνη ταξίδεψε χθες ο Βύζας,όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league.Τα προβλήματα για την ομάδα αρκετά,καθώς ο Θ.Γεωργούλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βελέτη,Ζάρκο και Κοκόλη,τους οποίους και απέκλεισε από την αποστολή.Στον αντίποδα,πανέτοιμος γύρισε ο Κρητικός και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον Αρκάδα κόουτς στο σημερινό κρίσιμο αγώνα.
Στην αποστολή που ταξίδεψε για την Κατερίνη συμπεριλαμβάνονται οι:Αρναρέλης,Θ.Βλάχος,Π.Βλάχος,Γρομητσάρης,Γκεμίσης,Διαμαντόπουλος,Δημητρίου,Κρητικός,Λαμπρόπουλος,Μανδύλης,Μπιτσάκος,Ντιαλό,Παναγόπουλος,Πουρής,Ρεκλείτης,Σπαγής,Σιώκος,Ταμπάκης,Χαρτσιάς.
 Η κρισιμότητα του σημερινού αγώνα είναι μεγάλη,μιας και ο Βύζας-μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα-έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία και έχει μείνει πίσω στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.Έτσι,η συγκέντρωση βαθμών και στους εκτός έδρας αγώνες αποκτά αναγκαιότητα.Από την άλλη,ο Πιερικός-για την ώρα-είναι από τους ανταγωνιστές της ομάδας μας σε αυτή τη μάχη,άρα ο αγώνας αποκτά ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία!Ο Θ.Γεωργούλης,φυσικά,τόνισε τα παραπάνω στους παίκτες του και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.
 Διαιτητής του σημερινού κρίσιμου αγώνα,που θα αρχίσει στις 15.00' μ.μ. και θα γίνει στο Στ.Κατερίνης,θα είναι ο Σημαιάκης με βοηθούς τους Κελάζογλου και Γούτα,όλοι του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου