Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΥΖΑΣ-Ο ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε.

 Φιλικό αγώνα με τον Ελπιδοφόρο δίνει σήμερα ο Βύζας στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων.Το παιχνίδι αυτό αποτελεί ένα πρώτο τεστ ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του Θ.Γεωργούλη ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της football league και των δύο κρίσιμων εντός έδρας αγώνων με Καβάλα και Δόξα Δράμας.
Επιπροσθέτως,όπως διαρρέεται από τη διοίκηση,θα γίνουν και κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών υποψήφιων για να μεταγραφούν στην ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.Ένας από τους υποψήφιους να ενισχύσουν το σύλλογο είναι και ο πανύψηλος(1,93μ./78κ.) Πολωνός επιθετικός περιοχής Kamil Król,με θητεία στη Δόξα Κρανούλας τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο Kamil Król.
 Στο μεταξύ,σήμερα οριστικοποιήθηκε η μεταβίβαση της ομάδας από το Δ.Τραγκουμανίδη στον Κ.Κοσσυβάκη,καθώς διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ πρώην και νυν μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. Έτσι η Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ αλλάζει διοικητική σελίδα.
  Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες ενίσχυσης της λαοφιλούς ομάδας μας,ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία και να δώσει χαρά στους φίλους της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου