Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ...ΓΚΡΙΝΙΕΣ!

 Όπως έγινε γνωστό,ο Δήμαρχος κ.Ι.Μαρινάκης προχώρησε χθες σε μείωση του αριθμού των ειδικών συμβούλων του,λύνοντας τη συνεργασία του Δήμου με δύο απ αυτούς.Έτσι ο Δήμαρχος θα έχει τώρα τρεις συμβούλους,από τους πέντε που είχε.Η μείωση του αριθμού των συμβούλων γίνεται στα πλαίσια των γενικότερων περικοπών που γίνονται στους Ο.Τ.Α. και σκοπό έχουν την εξοικονόμηση πόρων για να καταστούν οι Δήμοι όσο το δυνατό γίνεται βιώσιμοι.

 Πάντως,αυτή η εξέλιξη,όπως μαθαίνουμε,δημιούργησε γκρίνιες στο εσωτερικό της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου,μιας και η μια εκ των απολυθέντων συμβούλων του κ.Μαρινάκη είναι η κόρη του αειμνήστου Γ.Καστάνη-Λιάντρου,επί σειρά ετών Δημάρχου Μεγάρων,μιας εμβληματικής μορφής στα τοπικά δρώμενα της πόλης,αλλά και πολιτικού μέντορα του σημερινού Δημάρχου!Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση κατατάσσεται στα όρια του unfair και καταλογίζουν στον κ.Μαρινάκη το λιγότερο αχαριστία!
 Επειδή αυτή η ενδοπαραταξιακή υπόθεση είναι λεπτή και μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω αντιδράσεις και τριγμούς στο εσωτερικού της δημοτικής πλειοψηφίας,θα παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις και θα σας ενημερώσουμε,αν υπάρχει κάτι νεώτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου