Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΡΗΓΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ-ΚΟΥΜΠΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

 Ρήγμα σημειώθηκε χθες στη συνοχή της δημοτικής πλειοψηφίας κατά την έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. με θέμα τη συζήτηση επί της απόφασης της περιφέρειας Αττικής που εγκρίνει τους περιβαλλοντικούς όρους δραστηριότητας ανακύκλωσης αποβλήτων εκσκαφών,κατεδαφίσεων και οικοδομών από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΕΛΟΥ Ο.Ε. στη θέση "ΝΤΟΣΚΟΥΡΟΙ" Μεγάρων.

 Κατά τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος επικαλέστηκε το ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί από την περιφέρεια και πρότεινε τη μη προσφυγή του Δήμου κατά της απόφασης.Η αντιπολίτευση,από την πλευρά της,αντέτεινε την ανάγκη προσφυγής κατά της απόφασης λόγω μη ξεκάθαρης θέσης ως προς το είδος των αποβλήτων που θα επεξεργάζονται στη συγκεκριμένη επιχείρηση.Τελικά,μετά από ψηφοφορία,η πρόταση του Δημάρχου έγινε δεκτή με ψήφους 17-10 και με τους συμβούλους της πλειοψηφίας κκ.Γ.Κουμπέτσο(ο οποίος είναι,μάλιστα,αντιδήμαρχος)και Αγγ.Μακρυγιάννη να καταψηφίζουν και να συντάσσονται με την αντιπολίτευση,υπέρ της προσφυγής!
 Μήπως  αυτή η κίνηση διαφοροποίησης σηματοδοτεί εξελίξεις στο συνδυασμό της δημοτικής πλειοψηφίας ή πρόκειται για μια μεμονωμένη αντίδραση επί μιας απόφασης/Ο καιρός-και τα επόμενα συμβούλια-θα δείξει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου