Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑ,2-1 ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

 Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι μικροί του Βύζα με 2-1 επί του Εργοτέλη,στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων Κ-20 της football league.Οι μικροί του Σταματόπουλου στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο,έπαιξαν έξυπνα δίνοντας χώρο στους πιο έμπειρους Κρητικούς και προτίμησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις,πράγμα που τους βγήκε στο έπακρο.Μπορεί ο Εργοτέλης να είχε τον έλεγχο του ματς,τις ευκαιρίες όμως τις είχαν οι κιτρινόμαυροι.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το Βύζα,καθώς στο 13' ο Σταμέλος δέχθηκε ωραία κάθετη πάσα από το Μαζιώτη και,αφού μπήκε στην περιοχή,πλάσαρε τον πορτιέρο του Εργοτέλη κάνοντας το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και βγήκαν μπροστά,όμως έμεναν ακάλυπτοι στα μετόπισθεν κι έτσι οι μικροί του Βύζα απειλούσαν συνεχώς με αντεπιθέσεις και,με αιχμή το δαιμόνιο Σταμέλο και συμπαραστάτες τους Μαρίνη και Μαζιώτη,έφερναν αναστάτωση στους αμυντικούς των φιλοξενουμένων.Τελικά,στο 43' ο Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Κούρτι με κεφαλιά,μετά από σέντρα του Μπουργέλη.
 Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το Βύζα,πάλι,να ξεκινάει πιο επιθετικά και να ανησυχεί το Δασκαλάκη με μακρινά σουτ του Μαζιώτη και να φτάνει στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος με το Μαρίνη με έξοχο σουτ από τη θέση του μέσα αριστερά και μέσα σε πανηγυρισμούς από τους 150 περίπου φίλους των μεγαριτών.Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έκλεισαν τους δικούς μας,όμως η σωστή αμυντική τακτική του Σταματόπουλου έφερε αποτέλεσμα κι έτσι το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος νικηφόρο για τους νεαρούς παίκτες μας.Τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης Βύζας-Εργοτέλης 2-1.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΒΥΖΑΣ-Μούζος-Οικονομόπουλος-Στρατούρης-Τσολιάκος-Μουράτης(46'Κουφής II)-Χατζημελετιάδης-Μωραϊτης(82'Σαμαρτζόγλου)-Κουφής I-Σταμέλος-Μαζιώτης-Μαρίνης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Δασκαλάκης-Γενιτσαρίδης-Μαρκάκης-Γιανελάκης-Ξημεράκης-Σηφάκης-Φοβάκης(59'Παρθενιάδης)-Κούρτι-Μερτίρι-Μπουργέλης-Γκέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου