Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΘΜΩΝ Ο ΒΥΖΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

 Με τον αυριανό εντός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό ξεκινάει για το Βύζα μια κρίσιμη τετράδα αγώνων(Παναιτωλικός,Παναχαϊκή,Θρασύβουλος-εντός,Εθν.Γαζώρου-εκτός),η οποία θα κρίνει οριστικά την υπόθεση-παραμονή της ομάδας στη football league.Τα περιθώρια για είναι εξαιρετικά σφιχτά μετά και τις συνεχόμενες ήττες,αλλά και την απόσταση των 6 πόντων που χωρίζουν την ομάδα από το Θρασύβουλο που βρίσκεται πάνω από τη γραμμή σωτηρίας.Όμως,καθώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία,πρέπει να δοθεί η τελευταία μάχη για το δικαίωμα σε αυτή την ελπίδα!
 Ο Ηλ.Φυντάνης θα μπορεί να υπολογίζει για τον αυριανό αγώνα στις υπηρεσίες των Μπιτσάκου και Γρομητσάρη που επανέρχονται από την τιμωρία που εξέτισαν τις προηγούμενες αγωνιστικές,ενώ υπολογίζεται και ο Γκεμίσης που θα εκτίσει τη δική του ποινή στο εκτός έδρας ματς με το Γαζώρο.

 Όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας "έχουμε δύσκολη αποστολή,αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους" και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.
 Μετά τη σημερινή προπόνηση,ο Ηλ.Φυντάνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.Οι παίκτες που επέλεξε είναι οι:Πουρής,Δημαράκης,Νικολόπουλος,Γρομητσάρης,Ταμπάκης,Θ.Βλάχος,Π.Βλάχος,Χαρτσιάς,Λιόλιος,Γκεμίσης,Σπαγής,Μπιτσάκος,Κρούλ,Αρναρέλης,Διαμαντόπουλος,Πούρνος,Σιώκος,Ζάρκος,Κατράνας,Κοκόλης.
 Διαιτητής του αυριανού μεγάλου ματς θα είναι ο Ρατσιάτος(Αργολίδος) με βοηθούς τους Πετρόπουλο(Αρκαδίας)και Νενεκούμη(Αργολίδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου