Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ:"ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;"

Ο κ.Γρ.Σταμούλης.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Πολιτών κ.Γρ.Σταμούλης,κατηγορεί το Δήμαρχο κ.Ι.Μαρινάκη για καθυστερημένη αντίδραση στο θέμα της απομάκρυνσης της Δ.Ο.Υ. από τα Μέγαρα.Αναρωτιέται,μάλιστα,τι σκοπό είχε η έκτακτη συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου στις 27 Ιανουαρίου από τη στιγμή που η Δ.Ο.Υ. έκλεισε στις 12 Ιανουαρίου κι ενώ είχε κοινοποιηθεί σε όλους από το Δεκέμβριο ότι επίκειται η μεταφορά!Τα σχέδια του ΥΠΟΙΚ ήταν γνωστά από τον Αύγουστο του 2012 και μάλιστα συνεργάτες του Δημάρχου(Θ.Ζάλης)είχαν προτείνει δυναμικές κινητοποιήσεις και διαβήματα ενημέρωσης στους τοπικούς βουλευτές.Αντ αυτού ο Δήμαρχος καθησύχαζε πολίτες και συνεργάτες ότι η απόφαση δεν ισχύει κι ότι έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την παραμονή της Δ.Ο.Υ. στα Μέγαρα!

 Η "Ένωση Πολιτών" είχε προτείνει λύσεις από τις 27 Οκτωβρίου 2012 και είχε καλέσει το Δήμαρχο σε κοινές δράσεις,όμως δεν βρήκε ανταπόκριση από την πλευρά του!
 Τέλος,ο κ.Σταμούλης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου της περαιτέρω υποβάθμισης της πόλης των Μεγάρων μιας και ήδη ακούγεται ότι επίκειται η απομάκρυνση και των υπηρεσιών του ΙΚΑ και καλεί το Δήμαρχο σε δράση τώρα κι όχι κατόπιν εορτής.
 Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Πολιτών διαβάστε το εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου