Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑ-ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΜΕ 4-3.

 Μετά από ένα συναρπαστικό και χορταστικό σε φάσεις και γκολ παιχνίδι,η ομάδα νέων του Βύζα αναδείχθηκε νικήτρια του Θρασύβουλου με 4-3,στα πλαίσια της διεξαγωγής της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων Κ20 της football league.
 Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό από την αρχή και οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη και στις δύο εστίες.Ο ι παίκτες του Σταματόπουλου έπιασαν πολύ καλή απόδοση και δεν  "έκατσαν" σε κανένα λεπτό του ματς,ούτε πτοήθηκαν από τις απαντήσεις σε γκολ της πολύ δυνατής ομάδας των φιλοξενουμένων.
 Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας και μορφή του αγώνα αναδείχθηκε ο Σταμέλος,ο οποίος με την απόδοση του πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με δύο προσωπικά γκολ την οδήγησε στην επικράτηση και έστειλε το...δικό του μήνυμα στον προπονητή της πρώτης ομάδας Ηλ.Φυντάνη ότι αξίζει να του δοθεί η ευκαιρία για να βοηθήσει,με δεδομένη και την παρατεταμένη αφλογιστία των επιθετικών του Βύζα.Τα άλλα δύο γκολ της μεγάλης νίκης των νέων πέτυχαν οι Ποζίδης και Μαντάς.
 Η σύνθεση της ομάδας:ΜΟΥΖΟΣ-ΠΟΖΙΔΗΣ-ΜΑΝΤΑΣ-ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ-ΜΟΥΡΑΤΗΣ-ΤΣΟΛΙΑΚΟΣ-ΧΑΤΖΗΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ-ΚΟΥΦΗΣ-ΜΑΖΙΩΤΗΣ-ΣΤΑΜΕΛΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου