Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Ο ΒΥΖΑΣ

 Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι,Βύζας και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1,αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμιά από τις δύο ομάδες.
 Το ματς ήταν αμφίρροπο και χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου,αλλά και από το υπέρμετρα σκληρό-μερικές φορές- παιχνίδι των παικτών του Εργοτέλη,ιδίως απέναντι στο Ντιαλό,γεγονός που ανάγκασε το Θ.Γεωργούλη να αποσύρει τον ποδοσφαιριστή του στο 87' για να τον προφυλάξει από τυχόν επιδείνωση του τραυματισμένου ποδιού του.Σε αυτό το σκληρό παιχνίδι,ο διαιτητής επέδειξε...μια περίεργη ανοχή και έδειξε μόνο δύο κίτρινες κάρτες στους Πίτσο και Τζανακάκη!

 Πριν καλά καλά ζεσταθούν οι δύο ομάδες,ο Βύζας άνοιξε το σκορ.Συγκεκριμένα,στο 10' ο Ντιαλό εκμεταλλεύτηκε λάθος παίξιμο του Τζανακάκη,έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε τον Αθανασίου μέσα σε αποθέωση από τους 1.000 και πλέον μεγαρίτες οπαδούς της ομάδας!
 Στη συνέχεια ο Εργοτέλης ισορρόπησε και πήρε τον έλεγχο του ματς,γεγονός που επέφερε την ισοφάριση,στο 21'.Σε εκείνο το λεπτό ο Τζανακάκης πλαγιοκόπησε τη δεξιά πλευρά του Βύζα και σέντραρε.Εκεί παρενεβλήθη ο Γρομητσάρης,όμως στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του,ανήμπορου να αντιδράσει,Παναγόπουλου!Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Εργοτέλης συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι,προσπάθησε να απειλήσει με σέντρες,όμως ο σταθερότατος(για ακόμα μια φορά)Παναγόπουλος ήταν σε ετοιμότητα.
 Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το παιχνίδι των Κρητικών εκτραχύνθηκε.Τις μόνες ευκαιρίες που μπορούμε να καταγράψουμε είναι ένα σουτ του Χαντί στο 78',το οποίο απέκρουσε ο Παναγόπουλος,αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία του Βύζα στο 87',με το Θ.Βλάχο,ο οποίος-αφού πέρασε τους Σαρρή και Δασκαλάκη-βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Αθανασίου,όμως το πλασέ του το απέκρουσε ο κρητικός πορτιέρο.
 Τον αγώνα του Δημ.Σταδίου Μεγάρων τον παρακολούθησαν 1.000 και πλέον φίλοι της ομάδας των Μεγάρων,οι οποίοι στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές,αναγνωρίζοντας τους την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι.
 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπόρτζαρης από την Αχαΐα,με βοηθούς τους Παπαδήμα και Σπανό του ίδιου συνδέσμου.Κιτρίνισε τους Σιώκο,Μανδύλη(Βύζας),Δασκαλάκη,Πίτσο(Εργοτέλης).Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 ΒΥΖΑΣ-Παναγόπουλος,Γρομητσάρης,Χαρτσιάς,Θ.Βλάχος,Σπαγής,Μπιτσάκος,Λαμπρόπουλος(76'Π.Βλάχος),Διαμαντόπουλος,Σιώκος,Ντιαλό(87'Ζάρκος),Γκεμίσης(76'Μανδύλης).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Αθανασίου,Σαρρής,Δασκαλάκης,Πίτσος(82'Κοζορώνης),Ρομάνο,Ζαχόρα,Ουέλινγκτον,Λαμπίν(55'Πλοσής),Χαντί,Τζανακάκης,Μπουχαλάκης(74'Δωματάς). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου