Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΒΥΖΑΣ

 Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Βύζα για το αυριανό εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου.Ο Θ.Γεωργούλης είδε με ικανοποίηση όλους σχεδόν τους παίκτες του να μετέχουν στην προπόνηση και να τίθενται στη διάθεσή του.Τόσο ο Ντιαλό,όσο και οι Λαμπρόπουλος και Π.Βλάχος προπονήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.Μοναδικοί απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Ζάρκος και ο Κοκόλης.

 Το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα μας.Ο Βύζας,μετά από 6 αγωνιστικές,βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας,ισόβαθμος με Αναγ.Επανωμής και Θρασύβουλο,έχοντας μαζέψει μόνο 3 βαθμούς.Ακόμα,δεν έχει επιτύχει νίκη στο πρωτάθλημα.Έτσι,η πρώτη νίκη είναι επιτακτική ανάγκη,τόσο για να ξεβαλτώσει η ομάδα βαθμολογικά,όσο και για ψυχολογικούς λόγους.Ο Θ.Γεωργούλης έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του και τους έχει επισημάνει την αναγκαιότητα της νίκης για την ομάδα.
 Το τελευταίο διάστημα ο Βύζας δείχνει σημάδια ανάκαμψης και παίζει καλύτερα.Καιρός είναι πια αυτές οι εμφανίσεις να μεταφραστούν σε νίκες και πολύτιμους βαθμούς!
 Μετά την προπόνηση ο κόουτς ανακοίνωσε τους 23 παίκτες που θα βρεθούν στα αποδυτήρια και από τους οποίους θα βγει η 18αδα του αγώνα.Αυτοί είναι:Αρναρέλης,Θ.Βλάχος,Σπαγής,Γρομητσάρης,Διαμαντόπουλος,Δημητρίου,Π.Βλάχος,Ζούμας,Κρητικός,Βελέτης,Σταμέλος,Ρεκλείτης,Μανδύλης,Χαρτσιάς,Παναγόπουλος,Πουρής,Σιώκος,Ταμπάκης,Μούζος,Λαμπρόπουλος,Μπιτσάκος,Ερρείκος,Ντιαλό.
 Τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας(Δημ.Στάδιο Μεγάρων,15.00' μ.μ.)θα διευθύνει ο Γιαννουλάκης(Χανίων),με βοηθούς τους Δανέζη και Δόση(Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου