Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦ.ΑΤΤΙΚΗΣ Ο Γ.ΠΑΝΤΖΑΣ

 Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γ.Πάντζα εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:
 Ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ.Γ.Πάντζας παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις Δήμων της περιφέρειας Αττικής,με θέμα τους ΧΥΤΑ και τα νέα κέντρα επαξεργασίας λυμάτων.
 Συγκεκριμένα,ο Γ.Πάντζας έδωσε το παρών στη συνεδρίαση του δ.σ. του Δήμου Μαρκοπούλου,με θέμα την ένταξη στο ΕΣΠΑ της χρηματοδότησης του έργου της αποχέτευσης Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη και της τριτοβάθμιας αναβάθμισης του Κ.Ε.Λ. του Δήμου.
Την Πέμπτη 1/11 ο βουλευτής παραβρέθηκε στη σύσκεψη των τμημάτων περιβάλλοντος και αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,με θέμα τη δημιουργία κέντρων επεξεργασίας λυμάτων στην Ανατ.Αττική.
 Στις 2/11 πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου από την επιτροπή αγώνα για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής,στην οποία παραβρέθηκε ο κ.Πάντζας και τοποθετήθηκε παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ένα νέο περιφερειακό σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων,αλλά και για την απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει τέσσερις νέες μονάδες επεξεργασίας απορριμάτων στην περιφέρεια Αττικής.Συζήτηση με το ίδιο θέμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/11 στο κοινοτικό κατάστημα Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.Στη συζήτηση αυτή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τόνισε ότι όλες οι μελέτες του Πανεπιστημίου Αθήνων,αλλά και του ΥΠ.Ε.Κ.Α. είναι αρνητικές για την εκτέλεση του έργου στην περιοχή του Μαύρου Βουνού και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αυτό το έργο.
 Τέλος,ο κ.Πάντζας παραβρέθηκε στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου με θέμα τη δημιουργία αποχετευτικού συστήματος στην περιοχή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου