Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΤΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟ






Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ανοιχτή λαϊκή συνέλευση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων-Ν.Περάμου στη Ν.Πέραμο.Πάνω από 200 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου αλλά και το διάδρομο έξω απ αυτή,καθώς δεν χωρούσαν στην αίθουσα!
 Τη συνέλευση προλόγισε ο συντονιστής-γραμματέας της Τ.Ε. Αντ.Κανελλόπουλος,ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους κάλεσε να πυκνώσουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τώρα που προχωράει στην ενοποίηση του σε ενιαίο κομματικό φορέα.

 Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν το μέλος της Π.Σ.Ε. Γ.Βασιλείου και ο βουλευτής Αττικής Αλ.Μητρόπουλος.Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στο τέλος και ο άλλος βουλευτής που παραβρέθηκε,Γ.Πάντζας.
 Ο Γ.Βασιλείου αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις και στη διαρκή πάλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να μην εφαρμοστούν τα μέτρα της καταστροφής της κοινωνίας και κάλεσε το λαό,μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,να ανατρέψουν την τροκομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.Ο Αλ.Μητρόπουλος,λόγω της ιδιότητάς του ως εργατολόγος,εξήγησε με λεπτομέρειες τι σημαίνει εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου 3 για μισθωτούς και συνταξιούχους και κάλεσε το λαό να αντισταθεί.Μετά τις ομιλίες ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από πλευράς των παρευρισκομένων.Το εύρος και η ποιότητα των ερωτήσεων και τοποθετήσεων έδειξαν το γόνιμο προβληματισμό του κόσμου στα δρώμενα,αλλά και την αποφασιστικότητα τους να παλέψουν ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για την
Πολύς ο κόσμος που βρέθηκε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Το πάνελ της συνέλευσης.Διακρίνονται ο συντονιστής-γραμματέας της Τ.Ε. Αντ.Κανελλόπουλος,ο Γ.Βασιλείου,ο Αλ.Μητρόπουλος και ο στενός του συνεργάτης Γ.Τεμπονέρας,γιος του αδικοχαμένου δάσκαλου.
Ο Γ.Πάντζας στη σύντομη τοποθέτηση του.
Άλλη μια φωτο από το πάνελ της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου