Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ:"ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ"


                         ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ

 Η τρικομματική συγκυβέρνηση των υποταγμένων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ φέρνει για ψήφιση στη Βουλή τα μέτρα της καταστροφής της κοινωνίας,τα μέτρα που θα καταστήσουν τη χώρα προτεκτοράτο χρέους και το λαό δουλοπάροικο στα σκλαβοπάζαρα των Ε.Ο.Ζ.!Στην προσπάθεια,μάλιστα,να περάσουν αυτά τα μέτρα με το λιγότερο δυνατό κόστος,η τρόικα εσωτερικού προσποιείται ότι διαπραγματεύεται(με ποιον άραγε,με τον εαυτό της;),ενώ την ίδια ώρα-με σύμμαχο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ-προσπαθεί να πείσει το λαό ότι...η καταστροφή του είναι μονόδρομος!Ότι η παραμονή στο ευρώ και την Ε.Ε. περνά μέσα από την αυτοκτονία της κοινωνίας!
 Δεν πείθουν πια,το έργο "μέτρα ή χρεοκοπία" είναι χιλιοπαιγμένο και έχει ξεθωριάσει!Τα κροκοδείλια δάκρυα της ΔΗΜΑΡ-που δεν συμφωνεί,αλλά...στηρίζει-δεν συγκινούν κανένα πια!
 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναλαμβάνει τις ιστορικές ευθύνες που του αναλογούν απέναντι στην κοινωνία και καλεί το λαό να ανατρέψει την κυβέρνηση της υποταγής και της καταστροφής.Ζητάμε εκλογές εδώ και τώρα για να σταματήσει ο κατήφορος!
 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δηλώνει ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ και να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ και να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ!Πανέτοιμος να κυβερνήσει ΜΑΖΙ με το λαό!Πανέτοιμος να συγκρουστεί με τα συμφέροντα για ΟΦΕΛΟΣ του λαού!
 Όλοι στους δρόμους για να μην εφαρμοστούν τα μέτρα της καταστροφής!Όλοι στις απεργίες για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση των υποταγμένων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!
                                                ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

                                                                                                      Το γραφείο τύπου της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
                                                                                                                Μεγάρων-Ν.Περάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου