Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση 2η Μεγάρων Γη στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα

 Παρουσία του Δημάρχου,του Αντιπεριφερειάρχη Δ.Αττικής και πλήθους επισήμων και λαού


Εγκαινιάσθηκε η έκθεση μεγαρικών προϊόντων «2η Μεγάρων Γη» στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.
Στην έκθεση συμμετέχουν 29 επιχειρήσεις κυρίως του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα αλλά και εμπορικές.

 Κύρια προϊόντα τα οποία παρουσιάζονται είναι λάδι, κρασί, ελιές, αυγά, φιστίκια, μέλι, γύρη, βασιλικός πολτός, σαλιγκάρια και καλλυντικά προϊόντα από σαλιγκάρι, λαχανικά, άνθη, φυτά αλλά και γλυκά και λιχουδιές από εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και αρτοποιεία.
Η έκθεση λειτουργεί κατά το τριήμερο 17, 18 και 19 Μαρτίου 2016 από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ) πρόεδρος της οποίας είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Κορώσης.
 Τα εγκαίνια έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης 17/3 παρουσία του Δημάρχου Μεγαρέων, σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου βουλευτών της περιφέρειας Αττικής αλλά και άλλων περιφερειών της χώρας ενώ μεταξύ των διακεκριμένων προσκεκλημένων ήταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, κάτοικος της περιοχής Πευκενέας.
 Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγγελος ης Ι.Μ. Μεγάρων και Σαλαμίνος Προκόπιος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κωνσταντίνου, ενώ συγχοροστάτησε Μητροπολιτικός Επίτροπος Αλέξανδρος.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου.
Πηγή: www.megara.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου