Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Τετραήμερο ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....

 Οι δράσεις της κοινωνικής κουζίνας "Άλλος Άνθρωπος Μεγάρων" την εβδομάδα που πέρασε

Μια εβδομάδα με πολλές στιγμές συγκίνησης, χαράς και στεναχώριας πέρασε. Μέσα σε αυτές τις μέρες γνωρίσαμε νέους φίλους , μαγειρέψαμε και παίξαμε και εμείς στην πλατεία σαν παιδιά .Κάθε μέρα και νέοι άνθρωποι μας πλησιάζουν και μεγαλώνει η παρέα μας....άνθρωποι που έχουν ανάγκη από επικοινωνία , παρέα , χαμόγελο και ίσως κάποιοι ανάγκη και για φαγητό!
 Κάπου εδώ να ανοίξω μια παρένθεση γιατί δεν μου αρέσουν οι παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από λάθος ενημέρωση : Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με συσσίτια, εκκλησία και πρόνοια και γιατί το τονίζω αυτό;
Την Τσικνοπέμπτη η Πρόνοια Μεγάρων έστειλε στην Έξω Βρύση που μαγειρεύαμε άτομα που τα στηρίζει λέγοντάς τους ότι η Πρόνοια Μεγάρων μοιράζει κρέας...πράγμα που είναι ψέμα 100% ...Ο ΆΛΛΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ μαγειρεύει με τρόφιμα που δίνετε όλοι εσείς και ουδέποτε η Πρόνοια πρόσφερε τρόφιμα η ρούχα στην ομάδα μας. Φυσικά το εξηγήσαμε στους ανθρώπους που ήρθαν και αρκετοί έκατσαν έφαγαν και ήπιαν μαζί μας. Κλείνω την παρένθεση και εύχομαι να έγινε κατά λάθος και όχι σκόπιμα από την Πρόνοια!!!
 Πως πέρασε λοιπόν η εβδομάδα....Την Τετάρτη μαγειρέψαμε όλες οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΈΣ ΚΟΥΖΊΝΕΣ χιλιάδες μερίδες για τους πρόσφυγες στο λιμάνι ( πράγμα που γίνετε καθημερινά) την Πέμπτη φέρατε τόσο κρέας που όχι μόνο ψήσαμε αλλά και μαγειρέψαμε , την Παρασκευή μαγειρέψαμε στην λαϊκή αγορά Νέας Περάμου μαζί με τον ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ( που αν πάνε όλα καλά θα καθιερώσουμε ένα γεύμα την εβδομάδα) το Σάββατο μαγειρέψαμε στην πλατεία Έξω Βρύσης και την Κυριακή στην Κεντρική πλατεία Μεγάρων......και όλα πήγαν καλά!!!!
 Ώρα λοιπόν να κλείσουμε το επόμενο ραντεβού μας που θα είναι το Σάββατο 12/3 στην πλατεία Έξω Βρύσης και λόγο του καρναβαλιού την Κυριακή 13/3 στην πλατεία Ηρώων μετά τις 12.30 το μεσημέρι !!
 Θα σας περιμένουμε όλους να φάμε, να μιλήσουμε, να γελάσουμε και να ξεχάσουμε έστω και για λίγο ότι μας τρώει την ψυχή !!!
Υ.Σ 'Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στο τηλέφωνο : 6985083373
Ευχαριστώ πολύ
Θεανώ Λιόγρη  

1 σχόλιο: