Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αήθη επίθεση στον Δημοτικό Σύμβουλο Λ.Παπαλευτέρη καταγγέλλει η παράταξη Μαρινάκη

Ανακοίνωση - καταγγελία της Δημοτικής Παράταξης "Μέγαρα - Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα"


Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η δημοτική ομάδα και τα μέλη του συνδυασμού «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» καταδικάζουμε απερίφραστα και καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, επαίσχυντη και αλαζονική συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Σταμούλη και του Αντιδημάρχου κ. Πολυχρόνη, απέναντι στο συνάδελφο δημοτικό σύμβουλο κ. Ελ. Παπαλευτέρη.

Για ακόμα μια φορά οι κύριοι αυτοί εκτόξευσαν ύβρεις και χυδαιότητες σε έναν επιστήμονα, που έχει δώσει επανειλημμένα μαθήματα ευπρέπειας και αξιοπρεπούς συμπεριφοράς στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Το ήθος και η αξιοπρέπεια του κ. Παπαλευτέρη δεν του επέτρεψαν να απαντήσει με τον ίδιο ποταπό τρόπο στους δύο αλαζόνες, συκοφάντες υβριστές και επέλεξε την οδό που συνάδει με το υψηλό επίπεδο του, αυτή της αποχώρησης από τη συνεδρίαση.
Καταγγέλλουμε επίσης τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος δεν προφύλαξε, ως όφειλε τον κ. Παπαλευτέρη από τις αήθεις επιθέσεις του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου, παρά με χαλαρό τρόπο απολάμβανε κι αυτός το υβρεολόγιο των δύο «ομόσταυλων» του.
Προειδοποιούμε το τρίο της συνωμοσίας ότι δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και ότι δεν θα επιτρέψουμε σ΄ αυτούς τους κυρίους να επαναλάβουν τις προσχεδιασμένες και στοχευμένες επιθέσεις σε συναδέλφους που με την ευπρέπεια και τον τεκμηριωμένο λόγο, τους καθηλώνουν και τους οδηγούν σε πολιτικά αδιέξοδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου