Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΒΥΖΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ 1-1

 Άλλη μια αγωνιστική χωρίς νίκη έμεινε ο Βύζας,καθώς παραχώρησε ισοπαλία στην Καβάλα με 1-1,στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της football league.Μια ισοπαλία που ίσως αποδειχθεί μοιραία για την ομάδα μας μιας και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας και η απόσταση της από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού να μην μειώνεται.Μοναδικό παρήγορο σημάδι από τον σημερινό αγώνα η σχετικά καλή εμφάνιση και το πάθος των νεαρών παικτών,οι οποίοι-παρά τα πολλά προβλήματα-πάλεψαν και τα έδωσαν όλα για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα σαν την Καβάλα,στο ρόστερ της οποίας υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με θητεία στα "σαλόνια" της superleague.
Τώρα,ο Θ.Γεωργούλης και οι παίκτες του εστιάζουν στον επόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Δόξα Δρ. για να πάρουν την πολύτιμη νίκη.Για τον αγώνα αυτό ο Αρκάδας τεχνικός ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες,αλλά και τα νέα αποκτήματα!
 Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα,που έγινε κάτω από τσουχτερό κρύο και δυνατό αέρα,δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.Δυνατές μονομαχίες,αγώνας για τον έλεγχο του κέντρου και λίγες αξιόλογες στιγμές στα καρέ των αντιπάλων.Από αυτές ξεχωρίσαμε ως άξιες περιγραφής μια κεφαλιά του Ντος Σάντος στο 2' που πέρασε λίγο άουτ και ένα φάουλ του Χαρτσιά στο 43' που έφερε αναστάτωση στα καρέ του Αποστολίδη,αλλά τίποτε παραπέρα.
 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το ματς πήρε φωτιά,καθώς ο Βύζας πήρε κεφάλι στο σκορ.Συγκεκριμένα,στο 48' ο Αρναρέλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παγώνη,πήρε τη μπάλα και μπαίνοντας στην περιοχή πλάσαρε τον καβαλιώτη πορτιέρο γράφοντας το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς από τους 600 και πλέον φίλους της ομάδας.Μετά το γκολ η Καβάλα βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει,όμως ο Βύζας με σωστή τακτική και με αντεπιθέσεις ήταν πιο επικίνδυνος.Λίγο έλειψε,μάλιστα,να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 54',αλλά ο Διαμαντόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αποστολίδη από κοντινή απόσταση.Τελικά,στο 68' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Χλωρό,ο οποίος από πλάγια νίκησε τον Πουρή.Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ της νίκης,όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ παρά τις προσπάθειες του Ντος Σάντος(81')και του Αρναρέλη(89').Έτσι,το σφύριγμα της λήξης βρήκε το Βύζα και την Καβάλα να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.
 Διαιτητής του σημερινού αγώνα ήταν ο Κωνσταντάκης(Αχαΐας)με βοηθούς τους Μεσσήνη(Αχαΐας)και Σφυρή(Ηλείας).Κίτρινες κάρτες είδαν οι Αρναρέλης,Χαρτσιάς,Γκεμίσης(Βύζας)και Ντος Σάντος,Πλιάγκας(Καβάλα).
 Οι συνθέσεις:
 ΒΥΖΑΣ-Πουρής,Γρομητσάρης,Κρητικός,Χαρτσιάς,Σπαγής,Μπιτσάκος,Διαμαντόπουλος(92'Μαρίνης),Σιώκος,Αρναρέλης,Γκεμίσης,Ζάρκος(77'Δημητρίου).
ΚΑΒΑΛΑ-Αποστολίδης,Καλαγκάνης,Τριποτσέρης,Μαραγκός,Χλωρός,Παγώνης,Αναστασόπουλος(71'Καπνόπουλος),Γελαδάρης(52'Κουμπρόγλου),Ντος Σάντος,Πακάλτσης,Οξύζογλου(52'Πλιάγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου