Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΨΕΥΣΗ Γ.ΠΑΝΤΖΑ

 Με ανακοίνωση που εξέδωσε,ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γ.Πάντζας διαψεύδει κατηγορηματικά δήθεν παρέμβαση του προς το Δήμαρχο Ι.Μαρινάκη,ώστε αυτός να διατηρήσει στις θέσεις τους(ενόψει της τοποθέτησης αντιδημάρχων)στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας.
Όπως,μάλιστα,τονίζει ο κ.Πάντζας τέτοιες πρακτικές είναι ξένες προς την ηθική του,ενώ η διασπορά τέτοιων ψευδών ειδήσεων μόνο στόχο έχει να πλήξει το κύρος του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
 "Ας μην προσπαθούν κάποιοι να αποπροσανατολίσουν το λαό με πρακτικές καφενειακού επιπέδου προς ίδιον όφελος,σπιλώνοντας ακόμη και ονόματα βουλευτών",καταλήγει στην ανακοίνωση-διάψευση ο κ.Πάντζας.
 Αναλυτικά,η δήλωση-διάψευση του κ.Γ.Πάντζα,έχει ως εξής:
«Θλίβομαι, που ενεπλάκη το όνομα μου σε ανυπόστατα σενάρια που αφορούσαν παρέμβασή μου στο Δήμαρχο Μεγαρέων, ώστε αυτός να κρατήσει στην ηγετική του ομάδα  μέλη της δημοτικής πλειοψηφίας. 
Διαψεύδω κατηγορηματικά τις κακόβουλες αυτές φήμες και τις καταδικάζω.
Δηλώνω πως η τελευταία φορά που συνάντησα τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γιάννη Μαρινάκη, ήταν πριν τέσσερις μήνες σε αθλητική εκδήλωση στη Νέα Πέραμο και από τότε δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του, είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά.  
Πρόκειται για λασπολογία αίσχιστου είδους, που στόχο έχει να πλήξει τόσο εμένα προσωπικά όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ -  Ε.Κ.Μ.  
Προσωπικά πρακτικές της 5ης φάλαγγας δεν με αγγίζουν. 
Έχουμε να κάνουμε έργο ως αξιωματική αντιπολίτευση, έργο που οι πολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση αλλά και τα τερτίπια της τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόικας, το έχουν ανάγκη. 
Ας μην προσπαθούν λοιπόν κάποιοι να αποπροσανατολίσουν το λαό με «πρακτικές καφενείου» προς ίδιον όφελος, σπιλώνοντας ακόμη και ονόματα Βουλευτών».


Πολιτικό Γραφείο
Γιώργου Πάντζα
Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου