Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ FOOTBALL LEAGUE Κ-21:ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 1-1

 Μετά από πολύ καλή εμφάνιση,η ομάδα νέων του Βύζα ήλθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμ.,στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων της football league και το οποίο διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο Χαλανδρίου.
 Οι μικροί του Λ.Σμυρνή πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση παρά το ότι στερήθηκαν των υπηρεσιών των Μούζου και Μαρίνη,οι οποίοι έχουν προαχθεί στην πρώτη ομάδα.
Οι μικροί,λοιπόν,απέδωσαν σωστό και οργανωμένο ποδόσφαιρο και δεν πτοήθηκαν ούτε από το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ!Έτσι,βγήκαν μπροστά,πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χατζημελετιάδη στο 79'!Μάλιστα,λίγο έλειψε να πάρουν και τη νίκη αν η μπάλα,μετά από προσπάθεια του Φουρνάρη στο 86',δεν σταματούσε στο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα!Τελικά το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και με το Λ.Σμυρνή να μένει απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και-κυρίως-την προσπάθεια των παικτών του.
 Η σύνθεση του Βύζα:ΚΑΚΑΓΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΗΣ-ΤΣΟΛΙΑΚΟΣ-ΜΟΥΡΑΤΗΣ-ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ-ΜΑΛΚΑ-ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ-ΚΟΥΦΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΖΙΩΤΗΣ-ΧΑΤΖΗΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου