Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑ

 Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την ομάδα του Βύζα,μιας και χθες ο Κρητικός ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα(ακούγεται η Καλαμάτα).Έτσι,ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αποχαιρετά την ομάδα μετά από 6 μήνες θετικής παρουσίας και,παράλληλα,προσθέτει έναν νέο πονοκέφαλο στο Θ.Γεωργούλη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Φωκικό,στην Άμφισσα,αλλά και της υπόλοιπης δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της football league.
Τα προβλήματα για την ομάδα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα,καθώς οι νεαποκτηθέντες Κρούλ,Λιόλιος,Νικολόπουλος και Κορώνης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής,λόγω του ότι οι μεταγραφές τους δεν έχουν επικυρωθεί μιας και η ομάδα δεν διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα!
 Κατά τα άλλα,δύο αφρικανοί ποδοσφαιριστές-αγνώστων λοιπόν στοιχείων-δοκιμάζονται στις προπονήσεις και αφήνουν καλές εντυπώσεις στο Θ.Γεωργούλη.Αν πείσουν τον έμπειρο τεχνικό και λυθεί το θέμα με τις ενημερότητες δεν αποκλείεται να αποκτηθούν από την ομάδα.
 Στα αγωνιστικά τώρα,πρόβλημα υπάρχει με τους Γκεμίση και Σιώκο(τραυματίες),ενώ επιστρέφουν οι  Θ.Βλάχος και Π.Βλάχος.Αγώνας γίνεται για τους Κοκόλη και Ταμπάκη.
 Ο νεαρός Μαζιώτης,από την ομάδα νέων Κ20,είναι πιθανόν να αναβαθμιστεί στην πρώτη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου