Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ Ο ΒΥΖΑΣ

 Χωρίς τις μεταγραφές του τελικά ταξίδεψε ο Βύζας για την Ιτέα,όπου θα διανυκτερεύσει πριν το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με το Φωκικό στην Άμφισσα,στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league.Η επίσημη δικαιολογία για τη δυσμενή αυτή εξέλιξη είναι ότι,παρά την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας από τη διοίκηση,η ΕΠΟ δεν εξέδωσε τα δελτία των παικτών λόγω...φόρτου εργασίας!
Έτσι,για ακόμα μια αγωνιστική ο Θ.Γεωργούλης θα έχει στη διάθεση του μόνο 17 παίκτες,καθώς δε λείπουν και τα προβλήματα τραυματισμών στους υπόλοιπους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.Στους τραυματίες Κοκόλη και Ταμπάκη προστέθηκε και ο Διαμαντόπουλος,λόγω κάκωσης στο γόνατο.Στη θέση του στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Θ.Βλάχος,που επιστρέφει από τιμωρία,ενώ επιστρέφει και ο Π.Βλάχος και παίρνει τη θέση του Κρητικού,ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα και μεταπήδησε στη Λάρισα.
 Η αποστολή για τον κρισιμότατο αγώνα της Άμφισσας αποτελείται από τους παρακάτω:Πουρής,Μούζος,Αρναρέλης,Π.Βλάχος,Θ.Βλάχος,Γρομητσάρης,Γκεμίσης,Δημητρίου,Σιώκος,Ζάρκος,Μπιτσάκος,Σπαγής,Μαρίνης,Μανδύλης,Σταμέλος,Χαρτσιάς,Ρεκλείτης.

2 σχόλια:

  1. Θα ηθελα πραγματι να ξερω πως μπορουν κ περνουν παιχτες κ φορολογικη ενημεροτητα τα χωρια ,τα Σαλογκα,τα Ψαχνα ,ο Γαζωρος με προεδρους γιδοβοσκους ,τον Στουπα,τον Παπαδημιτριου κλπ.Κ το δικο μας το αλανι,η κομπολογια ,η μαγκια,εχει φερει τα τσικο του περιφεριακου,κ μας παραμυθιαζει,οτι εχει παρει κ φορ.ενημερωτητα.Μηπως φταιμε κ εμεις τα προβατακια,που μας φτυνονε κ κανουμε οτι βρεχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρισιμη εβδομαδα για τον Βυζα.Η κανουμε 4 με 5 ενδεκατες μεταγραφες με παιχτες β εθνικης ,η αποχαιρεταμε για παντα την β εθνικη,κ κανουμε αλλα 28 χρονια να δουμε τον Βυζα στο επαγκελματικο. Αν νομιζεις Μαυρονασιε οτι θα κλαταρει ο Θρασυβουλος εισαι πολυ γελασμενος ,ο Μασουρης του Θρασυβουλου δεν ειναι Μαυρονασιος ,.Με αδειες τσεπες ο συνονοματο σου θα κανει μεταγραφες κ θα τον σωσει ανετα τον Θρασυ.Ο Μπαλασας της Επανωμης επανδρωνει ηδη την ομαδα του με ενδεκατους,Ετσι απομηνε μονο ο Βυζας να περνει τα απονερα του Απολωνα κ παιχτες τσικο απο περιφεριακο για να παιξουν στο ποιο δυσκολο πρωταθλημα β εθνικης ever.Υπαρχει κ η αλλη λυση εφοσον δεν το κατεχεις το αθλημα ρε μαγκα,ασε την ομαδα σε κανα Μεγαριτη να παιξουμε με Μεγαριτες απο την ομαδα Νεων,Να μην παιδευεσε εσυ κ να μην παιδευεις κ εμας.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.Ο ΒΥΖΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥΣ ΜΕΓΑΡΙΤΕς ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗς ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Κ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή