Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ ΜΕ 0-1


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία


Μεγάλη νίκη,τη δεύτερη του στο πρωτάθλημα,πανηγύρισε ο Βύζας Μεγάρων, καθώς επικράτησε 1-0 του Μανδραϊκού στο ντέρμπι της Δυτικής Αττικής.
Το παιχνίδι,το οποίο έγινε σήμερα λόγω της επανάληψης των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, ήταν μοιρασμένο, με τον Βύζαντα να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 76’ με τον Σελμανάι με πλασέ από κοντά, μετά από φάουλ του Στρατάκη που βρήκε στο δοκάρι.
Στο 85’ ακυρώθηκε γκολ του Βλάχου ως οφσάιντ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μεγαρέων με τον Βασίλη Στασινόπουλο στο τιμόνι που δείχνει να έχει επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά στους παίκτες του.Κάτι στο οποίο(στην τόνωση της ψυχολογίας,δηλαδή)ο έμπειρος κόουτς είναι...expert!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Βαμβακούλας): Παλιγγίνης, Μπινιχάκης, Νιφαδόπουλος (68’ Λάλας), Φερεντίνος, Κρητικός, Μιχάλαρης, Μανασίδης (76’ Ασημάκης), Αμπντουραχμάνι (64’ Σάμαρης), Ζαγκλής, Πέντας, Μποδώνιας
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Διαμάντης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Δαμιανόπουλος, Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Αλεβίζος (60’ Βλάχος), Μητρόπουλος (88’ Βέσκος), Στρατάκης, Σελμανάι (85’ Κολιόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου