Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΙΕΡ.ΜΕΞΙΑΣ ΠΡΟΣ Γ.ΔΡΙΤΣΑ:"ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ"


     Απάντηση του στελέχους του "Τώρα" στον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου


Το ηγετικό στέλεχος του δημοτικού συνδυασμού "Τώρα" Ιερόθεος Μέξιας απαντάει στις "χωρίς τάξη και σειρά αμπελοφιλοσοφίες" του ειδικού συμβούλου επικοινωνίας του Δημάρχου κ.Ι.Δρίτσα,δίνοντας έτσι συνέχεια στον πόλεμο ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης του Δήμου και της παράταξης του Γιώργου Μπερδελή.

Το περιεχόμενο της απάντησης έχει ως εξής:


 Φίλε Γιάννη Δρίτσα,

Ο λόγος σου εν είδει παραληρήματος, κυλάει από το ένα ζήτημα στο άλλο, χωρίς τάξη και σειρά, αμπελοφιλοσοφώντας πότε για «πρίγκηπες και βασιλοπούλες», πότε για «μαγικά πηγάδια» και πότε για την Μπανγκόγκ (!), πετώντας την μπάλα στην εξέδρα και καλύπτοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο ή την ματαιοδοξία σου ή την θέληση του υψηλού προστάτη και κηδεμόνα σου. Ή μήπως και τα δύο ταυτόχρονα;
Ό,τι και να συμβαίνει όμως, πρέπει να καταλάβεις, πως από το γράφω για να γράφω και να αυτοθαυμάζομαι, μέχρι το γράφω γιατί έχω κάτι σημαντικό να δηλώσω υπάρχει τεράστια διαφορά, που εσένα σου διαφεύγει.
Γι’ αυτό και το σχόλιο μου (και των άλλων παιδιών του «ΤΩΡΑ») για σένα είναι: «πορεύσου εν ειρήνη και γράφε ότι θες. Εμείς δεν θα τσιμπήσουμε…».

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΜΕΞΙΑΣ
Μέλος του συνδυασμού «Τώρα»
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου