Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΛΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


 Ο Δήμαρχος Μεγάρων Γρηγόρης Σταμούλης με ανακοίνωση του ζητά από τους συμπολίτες-παραγωγούς λαδιού την προσφορά από μέρους τους μιας ποσότητας λαδιού που θα συγκεντρωθεί και θα μοιραστεί σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες.
 Αναλυτικά,η ανακοίνωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Μαζεύουμε ελιές, κάνουμε λάδι, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας». 
Στα Μέγαρα, στην Νέα Πέραμο, αλλά και σε πολλούς οικισμούς του δήμου μας, ως πολίτες, έχουμε την τύχη, να διαβιούμε σε μια θέση προνομιούχο. Θάλασσες, πεδιάδες και βουνά συνάμα, ο δε κάμπος του δήμου μας να είναι γεμάτος ελαιώνες.
Το λάδι είναι πρωταρχικό συστατικό της διατροφής των Μεγαρέων και όλων των Ελλήνων, που δυστυχώς αυτήν την περίοδο λείπει από πολλά σπίτια.
Σε τούτες τις δύσκολες ώρες που όλοι μας ζούμε, δεν επιτρέπεται να μείνουμε αμέτοχοι και αδιάφοροι στα προβλήματα των συνανθρώπων μας.
Ας συνδράμουμε όλοι σε αυτήν την προσπάθεια. Ας προσφέρουμε όλοι μας λίγο λάδι. Μια Ανθρώπινη προσπάθεια που θα αναδείξει την δύναμη της ομάδας. Θα αναδείξει την αλληλοβοήθεια και τον σεβασμό μας.
Σύντομα, θα ενημερωθείτε για τους χώρους συγκέντρωσης των ποσοτήτων του λαδιού, που θα μπορέσει ο κάθε συμπολίτης να προσφέρει, εφόσον το θελήσει, στα Μέγαρα και στην Νέα Πέραμο, καθώς και για τους υπεύθυνους για την συλλογή και διανομή τους.
«Πρώτα θεμέλια του σπιτιού, ψωμί, κρασί και λάδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου