Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑBΟΥΛΕΥΣΗΣ


Συγκροτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης η οποία αποτελείται από 50 άτομα και,συγκεκριμένα,31 εκπροσώπους τοπικών φορέων, 6 δημότες που ζήτησαν με αίτηση τους να συμμετέχουν και 13 δημότες οι οποίοι εξελέγησαν με κλήρωση.
Συγκεκριμένα τα μέλη της Επιτροπής είναι τα παρακάτω:
  1. Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς με τακτικό εκπρόσωπο τον κ. ΚΑΜΠΟΛΗ Κωνσταντίνο  και αναπληρωτή αυτού τον κ. ΠΙΠΙΛΗ Κωνσταντίνο.
  2. Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέττας  με τακτικό εκπρόσωπο τον κ. Δαλάκα Ευάγγελο και αναπληρωτή  αυτού  τον κ. Κοκολογιαννάκη Ευάγγελο.
  3. Σωματείο «Καρ και νίσος» με  τακτικό εκπρόσωπο  τον κ. Χατζήνα Δημήτριο και αναπληρωτή αυτού τον κ. Χαλόφτη Παναγιώτη.
  4. Εμπορικός  Σύλλογος Μεγάρων με τακτικό εκπρόσωπο  την κ.Τσουρουφλή Δέσποινα με αναπληρωτή αυτής  τον κ. Χαλόφτη Νικόλαο.
  5. Συντονιστικός Φορέας των Συλλόγων για την προστασία του υγρότοπου Βουρκάρι Μεγάρων με  τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Δέσκο Αναστάσιο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Τσαρτακλέα Στέργιο.
  6. Εξωραιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Μεγάρων «Το Καθαρό Περιβάλλον» με τακτικό εκπρόσωπο  τον κ. Βόγκλη Αντώνη  και αναπληρωτή αυτού  τον κ. Σουρία Νικόλαο.
  7. Οικιστικός-Εξωραιστικός –Πολιτιστικός-Αθλητικός Σύλλογος «Βλυχάδα Μεγάρων» με  τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Δάτσικα Φώτιο και αναπληρωτή αυτού την κ.Ταμπάκη Ελένη.
  8. Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μεγάρων με τακτικό εκπρόσωπο  τον κ. Πανταζή Νικόλαο και αναπληρωτή αυτού τον κ. Παπαπαύλο Κωνσταντίνο.
  9. Εξωραιστικός Σύλλογος «Αλμύρες» Μεγάρων με τακτικό εκπρόσωπο την Παπαγιανοπούλου Καλή και αναπληρωτή αυτής τον  κ. Φωτίου Ιωάννη.
  10. Εξωραιστικός Σύλλογος Μεγαριτών Κινέττας  «Άγιος Χαράλαμπος» με  τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Μπράβο Ιωάννη και αναπληρωτή αυτού τον κ.Τουμπανιάρη Γεώργιο.
  11. Eνωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Μεγάρων με τακτικό  εκπρόσωπο  τον κ. Χαλόφτη Παναγιώτη και αναπληρωτή αυτού τον κ.Χατζήνα Δημήτριο.
  12. Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ανάπτυξη και Πρόοδος» με  τακτικό εκπρόσωπο  τον κ.Ζαφειρίου Αθανάσιο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Βελούδο  Ιωάννη.
  13. Σώμα Έρευνας και Διάσωσης με τακτικό εκπρόσωπο  τον κ.Κακαρίκο Αθανάσιο και αναπληρωτή αυτού την κ. Κιτσαή Μαρία.
  14. Αθλητικός Όμιλος «ΚΟΜΑΙΟΣ» με τακτικό εκπρόσωπο του, την κ. Τσολιάκου Αγγελική και αναπληρωτή αυτής  τον κ.Σουριτζίδη Ανδρέα.
  15. Σκοπευτικός Σύλλογος Μεγάρων με τακτικό εκπρόσωπο τον κ. Σουριτζίδη Ανδρέα και αναπληρωτή αυτού τον κ. Κακαρίκο Αθανάσιο.
  16. Αερολέσχη Μεγάρων με τακτικό  εκπρόσωπο  τον κ.Μιχάλαρο Στέφανο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Μιχαλάκη Χρήστο.
  17. Εξωραιστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλεποχωρίου Μεγάρων « Άγιος Ιωάννης Μακρυνός» με τακτικό  εκπρόσωπο τον κ.Παπαθανασίου Μελέτιο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Γκοσδή Ηρακλή.
  18. Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων με τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Μιχαλάκη Γεράσιμο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Γιαννακάρη Δημήτριο.
  19. Σύνδεσμος Υδραυλικών Μεγάρων και Δυτικής Αττικής με τακτικό εκπρόσωπο τον κ. Μιχαλάκη Γεράσιμο και αναπληρωτή αυτού  τον κ. Σωτηρίου Γεώργιο.
  20. Σύλλογος Προστασίας και Αρωγής Παιδιών με Εγκεφαλικές Κακώσεις και Ατόμων με Eιδικές Aνάγκες με τακτικό εκπρόσωπο την κ.Σεργή Αναστασία και αναπληρωτή αυτής τον κ.Καστάνη Νικόλαο.
  21. Σώμα  Ελληνικού Οδηγισμού με τακτικό εκπρόσωπο την κ.Προίσκου Μαρία και αναπληρωτή αυτής την κ. Καρδάτου Μαρίνα.
  22. Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων «ΚΟΥΡΟΣ» με  τακτικό εκπρόσωπo τον κ.Κατερινίτσα Αντώνιο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Νάστο Παναγιώτη.
  23. Εξωραιστικός Σύλλογος “Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης” με  τακτικό εκπρόσωπο την κ. Κιουράνη Κική και αναπληρωτή αυτής τον κ. Χριστοδουλόπουλο Αναστάσιο.
  24. Σύλλογος Προστασίας Συμφερόντων Πάχης με  τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Αιγινίτη Σπυρίδωνα και αναπληρωτή αυτού την κ. Αιγινίτη Αναστασία.
  25. Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών και Τεχνολόγων Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεγάρων με τακτικό εκπρόσωπό τον κ.Μπέη Γεώργιο και αναπληρωτή αυτού τον κ. Κάρκα Κωνσταντίνο.
  26. Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Μεγαρεων με τακτικό μέλος τον κ.Καστάνη Ιερόθεο και αναπληρωτή αυτού  τον κ.Κουλουριώτη Σωτήριο.
  27. Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Μεγαρέων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Νέας Περάμου  με τακτικό μέλος την κ.Γκόλια Μάρθα και αναπληρωτή αυτής τον  κ. Μπουτζό Νικόλαο.
  28. Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης με τακτικό μέλος την κ.Χατζοπούλου Μαρίνα και αναπληρωτή αυτής τον κ. Βαρελά Σωτήριο.
  29. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεγάρων με τακτικό μέλος τον κ..Στρατούρη Παναγή του Γεωργίου και αναπληρωτή αυτού τον κ. Λέλη Γεώργιο του Παναγιώτη.
  30. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Τοπικό Τμήμα Μεγάρων) με τακτικό μέλος τον κ. Σωτηρίου Κωνσταντίνο και αναπληρωτή αυτού την κ.Ρήγα Μαρία του Δημητρίου.
  31. Σύλλογος Επιστημόνων Μεγάρων με τακτικό μέλος τον κ. Βόρδο Ανδρέα του Σπύρου και αναπληρωτή αυτού τον κ. Προίσκο Σπήλιο του Γεωργίου.
    Εκ των δημοτών συμμετέχουν:
  32. Γκίνης Χρήστος του Κωνσταντίνου
  33. Σχινάς Γεώργιος του Ιωάννη
  34. Γκινόπουλος Αναστάσιος του Ιωάννη
  35. Παπαποστόλη – Μιχαλάκη  Ελένη
  36. Στρατιώτης Κωνσταντίνος του Ιωάννη
  37. Δημητρακόπουλος  Ιωάννης του Κωνσταντίνου
    Με κλήρωση εξελέγησαν και συμμετέχουν οι παρακάτω δημότες:
  38. Σάλτα Αναστασία του Ελευθερίου
  39. Κουμάντος Νικόλαος του Ιωάννου
  40. Βαρελάς Δημήτριος του Ιωάννου
  41. Φουρτουλάκης Αλέξανδρος του Στυλιανού
  42. Μπακαούκα -Σαχινιάν Ασπασία του Αναστασίου
  43. Βόρδος Λεωνίδας-Εμμανουήλ του Χρήστου
  44. Μουρτζούκου Πηνελόπη του Κωνσταντίνου
  45. Χειλαδάκης Νικόλαος του Γεωργίου
  46. Μέξιας Ιερόθεος του Στυλιανού
  47. Παπαβασίλη Ελένη του Αλέξανδρου
  48. Κρυάδας Καριοφύλης του Δημητρίου
  49. Νικολάου Γεώργιος του Κωνσταντίνου
  50. Δουλγεράκης Γεώργιος του Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου