Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ


                                      Επιφυλάξεις για την υλοποίηση τους


Η επίσκεψη του δημάρχου αλλά και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και η σύσκεψη που είχαν με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Στρατηγό Δημ. Τσακνάκη, απέφερε θετικά αποτελέσματα. Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στην πόλη μας ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Ηλ. Γεωργόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τους διοικητές του Α.Τ. Μεγάρων και του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ, μετείχαν σε σύσκεψη στο δημαρχείο όπου παρουσία του δημάρχου Γρ. Σταμούλη, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μιχάλαρου, του αντιδημάρχου Ν. Περάμου Γιαν. Δήμα, αλλά και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιαν. Μαρινάκη, Γ. Μπερδελή, Αντ. Χοροζάνη και Γιαν. Μιχάλαρου τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας όσον αφορά την εγκληματικότητα.

Το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα το χαμό του συμπολίτη μας επιχειρηματία Στ. Λουκά, έφερε στην επιφάνεια τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στο Α.Τ. Μεγάρων, στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, αλλά και στους Α.Σ. Νέας Περάμου και Κινέττας, όσον αφορά κυρίως το προσωπικό αλλά και τα υλικοτεχνικά μέσα.
Από τη σύσκεψη της Τετάρτης όμως, διαφαίνεται ότι βγήκαν θετικά συμπεράσματα, κυρίως και όσον αφορά την πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή μας, η οποία είναι σε μεγάλη έξαρση. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον δήμαρχο ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας αλλά και τα στελέχη της ΕΛΑΣ δεσμεύθηκαν για την άμεση ενίσχυση με προσωπικό του αστυνομικού τμήματος αλλά και του τμήματος ασφαλείας Μεγάρων. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην σύσκεψη τέθηκε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας με τον γκέτο στο Βλυχό, με τους αιρετούς εκπροσώπους μας να λαμβάνουν τη διαβεβαίωση πως στη συγκεκριμένη περιοχή που αποτελεί μέχρι σήμερα κρησφύγετο κακοποιών στοιχείων θα υπάρξουν μελλοντικά στοχευμένες δράσεις.

Ψάχνουν τους δράστες της επίθεσης

Η κυριότερη όμως δέσμευση του αντιστράτηγου Ηλ. Γεωργόπουλο είχε σχέση με τους δράστες της επίθεσης στην οικία του αδικοχαμένου Στ. Λουκά με τον γενικό επιθεωρητή της ΕΛΑΣ να αναφέρει πως αποτελεί προτεραιότητα η αναζήτηση και η σύλληψη των δραστών.

Είμαστε επιφυλακτικοί...αλλά ελπίζουμε

Ευελπιστούμε πως τα στελέχη της ΕΛΑΣ έχοντας και την πολιτική βούληση από την πλευρά του αρμόδιου υπουργείου, να δώσουν άμεσα λύση και να κάνουν πράξη την υπόσχεση τους με προτεραιότητα την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων της πόλης μας. Προσωπικά είμαστε επιφυλακτικοί αναμένοντας να γίνουν πράξη άμεσα οι υποσχέσεις από την πλευρά των στελεχών της ΕΛΑΣ, αφού μέχρι σήμερα δυστυχώς οι υποσχέσεις έμεναν στα λόγια. Πιστεύουμε αρκετά στο πρόσωπο τόσο του στρατηγού Δημ. Τσακνάκη όσο και σε αυτό του Ηλ. Γεωργόπουλου, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος από την έλευση του στα Μέγαρα, γνωστοποιώντας μας πως ξεκίνησε την καριέρα του υπηρετώντας στο τμήμα ασφαλείας Μεγάρων.


πηγή:www.aixminews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου