Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΦΟΡΟ, ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ....

                         Άρθρο του Παναγιώτη Χαλόφτη ( Παπαδημήτρη )


ΑΓΑΠΗΤE ΣΥΜΠΟΛIΤΗ

 Την Κυριακή που έρχεται, καλούμαστε να εκλέξουμε νέα κυβέρνηση. Μας ζητούν την ψήφο μας περισσότεροι από 20 συνδυασμοί. Από αυτούς, και σύμφωνα με τις δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις 6, 7 ή 8 κόμματα θα είναι στην νέα Βουλή. Δύο κόμματα διεκδικούν την πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ η οποία και διαχειρίστηκε την πορεία της χώρας μας (κατά την γνώμη μου) στον όλεθρο και την καταστροφή.  Οι ζημίες που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα μας είναι τεράστιες. Το ψέμα και η υποκρισία ήταν τρόπος διακυβέρνησης. Σε  γενικές γραμμές η  πολιτική της ΝΔ μαζί με τα συγκυβερνήσαντα κόμματα (ΠΑΣΟΚ και για κάποιο διάστημα και η ΔΗΜΑΡ) πολύ καλά περιγράφεται ως εξής με λίγες λέξεις:

                         ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΦΟΡΟ


                        ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"

                        ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ..." ΕΦΕΔΡΙΑ"

                 ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της χώρας ΤΟ ΕΙΠΑΝ... "ΣΩΤΗΡΙΑ"

             ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ που έφερε η πολιτική τους, την είπαν ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 
                 
        ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ  " ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" 

   ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΠΑΝ "ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ"

όσους δεν άντεξαν την φτώχια και την αναξιοπρέπεια και αυτοκτόνησαν τους χαρακτήρισαν 'ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ' (αντί για δολοφονίες που πραγματι είναι)
               ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ τα χαρακτήρισαν "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ"
Την υφαρπαγή των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων τα είπαν ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ             και μετά   ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ τιςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ παίρνεις τα φάρμακα που θέλουν κάποιες ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
       Τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ούτε ΦΑΡΜΑΚΑ

Δεν νομίζεις πως όλες αυτές οι κοροϊδίες δεν σου αξίζουν;;;;;

Τ Ι   Α Λ Λ Ο   Θ Ε Λ Ε Ι Σ  Ν Α   Σ Ο Υ   Π Ο Υ Ν  και ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ  αυτοί οι  ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ   Γ Ι Α   Ν Α  Τ Ο Υ Σ     Ξ Α Π Ο Σ Τ Ε Ι Λ Ε Ι Σ;;;Μ Α Υ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ;;;;;;;;;;;

Στον αντίποδα ο ΣΥΡΙΖΑ (η άλλη δύναμη που διεκδικεί την κυβέρνηση,) δεν έχει δοκιμαστεί κυβερνητικά. Έχει παρουσιάσει όμως ένα πρόγραμμα ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ που φαίνεται (εάν υλοποιηθεί) πως θα απαλύνει τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε.        

Τα υπόλοιπα κόμματα που διεκδικούν την είσοδό τους στη βουλή δεν  έχουν δυνατότητα για   τίποτε άλλο εκτός τυχόν συνεργασιών για δημιουργίες πλειοψηφιών. Σημαντικός και αυτός ο ρόλος. Μόνο που κάποιες φορές δεν δημιουργούνται οι πλειοψηφίες που θέλει ο πολύς ο κόσμος.

 Όμως πρέπει να έχεις κατά νού πως η ψήφος δεν είναι αγγαρεία. Μπορεί να επιρεάσει πολύ έντονα την ύπαρξη της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονιών μας.

Συμπολίτη,

ΜΑΘΕ, ΣΚΕΨΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ, ΨΗΦΙΣΕ. 
Να έχεις όμως πάντα κατά νου τα λόγια του Αμερικανού Προέδρου ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ:

Η ψήφος είναι πιό δυνατή από την σφαίρα. Με την σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου.       Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.   

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου