Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ


                    Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στο Δημοτικό Μέγαρο


Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους πολίτες του Δήμου Μεγαρέων στη διαδικασία της
« ΩΡΑΣ του ΔΗΜΟΤΗ ».
Εκεί θα βρίσκονται ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι του Ηρόδωρου και της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. για να ακούσουν τους πολίτες και να δοθούν απαντήσεις άμεσα στους ενδιαφερόμενους εφ’ όσον τούτο είναι εφικτό κι αν όχι τα προβλήματα θα καταγραφούν και θα δοθούν απαντήσεις σύντομα μέσω των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων.
Την όλη διαδικασία συντονίζει και διευθύνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ.

Την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο αμέσως μετά την «ΩΡΑ του ΔΗΜΟΤΗ» θα συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο με διάφορα θέματα που περιλαμβάνονται στην Ημερήσια διάταξη.
Η Ανακοίνωση της Πρόσκλησης για την «ώρα του Δημότη»
έχει ως εξής:
« Αγαπητέ Συμπολίτη την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων για τέταρτη φορά συνολικά και για πρώτη φορά για το νέο έτος 2015 θα λάβει χώρα η διαδικασία της « ΩΡΑΣ του ΔΗΜΟΤΗ », όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να θέσει στη Διοίκηση άμεσα και συγκεκριμένα το πρόβλημά του σε θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας του Δήμου.
Απάντηση θα δίδεται από το Δήμαρχο Μεγαρέων κ.Γρηγόρη Σταμούλη ή από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους ή τους Προέδρους των Δημοτικών Νομικών Προσώπων οι οποίοι είναι παρόντες και συμμετέχουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου