Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ




Παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον εκπρόσωπο τύπου και υποψήφιο βουλευτή

 Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο εκπρόσωπος τύπου και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σε γνωστό τσιπουράδικο των Μεγάρων.
Με έναν περιεκτικό και εμπεριστατωμένο τρόπο ο Π. Σκουρλέτης ανέλυσε στους πολλούς παραβρισκόμενους τα πρώτα και άμεσα μέτρα της κυβέρνησης της Αριστεράς, μέτρα ανακούφισης των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας που χειμάζεται από την οικονομική κρίση και τη μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης. Πρόκειται για το γνωστό και κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας και που περιλαμβάνει την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας.


Ο κόσμος που συμμετείχε στη συζήτηση εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του για την άσχημη κατάσταση που περνάει τόσο στα σπίτια του, όσο και στη δουλειά του. Κατατέθηκαν πολλές και ουσιαστικές ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και το τέλος αυτής της συζήτησης βρήκε τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την ευχή να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμα του και να ξαναφέρει την ελπίδα και την αξιοπρέπεια στον ελληνικό λαό.
Η προτροπή προς τον Π. Σκουρλέτη και, έμμεσα, στον Αλ. Τσίπρα ήταν “ σε εσάς στηριζόμαστε, προχωρείστε μπροστά ”!
Ο Πάνος Σκουρλέτης υποσχέθηκε στο τέλος πως θα ξαναέρθει στα Μέγαρα, όχι επειδή έχει σχέση εξ αγχιστείας με την πόλη μας ( η σύζυγος του Ορσαλία Προίσκου είναι συμπολίτισσα μας ), αλλά για να κάνει τον απολογισμό της κυβέρνησης του και να “ ανακριθεί ” για τα πεπραγμένα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου