Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΜΕ 3 - 1


                                        Συνεχίζει νικηφόρα η ομάδα μας


Την ολική ανατροπή έκανε ο Βύζαντας Μεγάρων, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟ Βάρδας και βελτίωσε αισθητά την βαθμολογική του θέση!

Ο ΠΑΟ Βάρδας ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ στο 14' όταν ο Μιχαλόπουλος δεν συνεννοήθηκε καλά με τον τερματοφύλακα του Διαμαντή,ο οποίος δεν έπιασε σωστά το σουτ λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του 0-1.
Δέκα τρία λεπτά αργότερα ( 27' ) ο Ντόμας σημάδεψε το δοκάρι του Βύζαντα.
Η ισοφάριση για το Βύζα ήρθε στο 38' όταν ο Βλάχος με σουτ έκανε το 1-1.
Από κει και πέρα η ομάδα των Μεγάρων πήρε τον πλήρη έλεγχο του ματς και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει ( 49' ) με τον Σελμανάι που επέστρεψε από τιμωρία.
Στο 87' ο Βύζας κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Βραχνή μέσα στην περιοχή και ο Σιδέρης που το εκτέλεσε έκανε το τελικό 3-1.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Διαμαντής, Αλεβίζος (46' Χουστουλάκης), Δημακάκος, Διαμαντόπουλος, Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Σελμανάι (78' Ανδριανόπουλος), Μητρόπουλος, Στρατάκης, Βλάχος (63' Παπαδόπουλος).
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Ζέλιος (31' Φωτόπουλος), Βραχνής, Αποστολόπουλος, Ανδριέλος (46' Αγγελόπουλος), Πολίτης Γ(55' Κωνσταντινίδης), Ντόμας, Πολίτης Π, Σαραντόπουλος, Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου