Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Β.Α.ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


                        Μήπως είναι καιρός να κάνουν κάτι και οι Μεγαρίτες ;


Οι κάτοικοι της Β.Α.Αττικής συντονίζονται και επεκτείνουν τον αγώνα τους κατά της επιβολής νέων σταθμών διοδίων στην περιοχή τους.Έτσι λοιπόν,η Συντονιστική επιτροπή κατά των διοδίων καλεί τους κατοίκους σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καπανδριτίου την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στις 7.00' μ.μ. με σκοπό το συντονισμό των δράσεων των κατοίκων ενάντια σε αυτές τις πολιτικές.
Αναλυτικά,η ανακοίνωση του συντονιστικού έχει ως εξής:

“Σας προσκαλούμε στη Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια,
που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καπανδριτίου, την Τετάρτη 4/2/15 στις 7μμ
Ενόψει των νέων σταθμών διοδίων που "ήδη τοποθετούν στη Βαρυμπόμπη", αλλά και με τα νέα κυβερνητικά δεδομένα που ορίζουν -ελπίζουμε, μία θετικότερη αντιμετώπιση στο πρόβλημα- θα πρέπει άμεσα να ληφθούν αποφάσεις για ενέργειες που θα ακολουθήσουμε το ΑΜΕΣΑ προσεχές διάστημα”.
Σ.Σ. Οι κάτοικοι της Β.Α.Αττικής συντονίζονται με δράσεις ενάντια στην επιβολή σταθμών διοδίων και έχουν και την συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής σε αυτές τις δράσεις.Οι κάτοικοι της περιοχής των Μεγάρων και ο Δήμος μας δεν είναι πια καιρός να συντονίσουν κι αυτοί τις δικές τους δράσεις?Ή,μήπως ότι κάναμε το κάναμε και τώρα...περιμένουμε ανταλλάγματα(π.χ. Λάστιχα)???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου