Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ


Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ.Αττικής,του Δημάρχου Μεγάρων και της Αντιδημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας


Με ευχές να έχουν υγεία αλλά να μην τους χρειαστούν ποτέ οι τοπικές κοινωνίες έκοψαν την πίτα τους τα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεγάρων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιαν. Βασιλείου και η περιφερειακή σύμβουλος Γιώτα Παππά ενώ τον δήμο Μάνδρας εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Ελ. Ρουμελιώτη – Παπακωνσταντίνου. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην εκδήλωση συμμετείχαν εκτός από τους διοικητές της Ελευσίνας και της ΕΜΑΚ, μέλη των εθελοντικών ομάδων της πόλης των Μεγάρων, εποχιακοί δασοπυροσβέστες αλλά και ο ευεργέτης της πόλης των Μεγάρων Ν. Στρατουδάκης.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος χαιρέτισε την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της πυροσβεστικής υπηρεσίες, αφιερώνοντας το κομμάτι που έκοψε στους εθελοντές, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Γιαν. Βασιλείου ευχήθηκε να παρεμβαίνει άμεσα και δίχως προβλήματα η πυροσβεστική στο έργο της, αφού όπως είπε, τα καιρικά φαινόμενα επιτάσσουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις, δίχως όμως από τις καταστροφές να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Πηγή:www.aixminews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου