Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΑ, Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


       Πάντα ευαίσθητος για θέματα ευπαθών ομάδων ο Αντιπεριφερειάρχης


Την περασμένη εβδομάδα αναφερθήκαμε στο κέντρο των ΑΜΕΑ Μεγάρων το οποίο από τις αρχές του χρόνου παραμένει κλειστό. Αναζητήσαμε τους λόγους που «φρενάρουν» την λειτουργία του κέντρου, καταγράφοντας παράλληλα την απογοήτευση της προέδρου του συλλόγου των ΑΜΕΑ Μεγάρων Αν. Σεργή.
Μόλις μία εβδομάδα μετά το ρεπορτάζ, τα νέα που έρχονται όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι ευχάριστα. Σε επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο τμήμα της Π.Ε. Δυτικής Αττικής έγινε γνωστό πως το πρόβλημα οδεύει προς λύση, κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Γιαν. Βασιλείου.

Μιλήσαμε και με την κ. Σεργή η οποία ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την αρμόδια υπάλληλο η οποία γνωστοποίησε πως ο λόγος για την μη εκταμίευση των χρημάτων που αφορούν την δεύτερη δόση της επιχορήγησης του κέντρου, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι αυτά δεν ήταν στον προϋπολογισμό. Το πρόβλημα φαίνεται να ξεπερνάτε καθώς υπάρχει δέσμευση από την κ. Παπακωνσταντίνου πως μέχρι την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου το ένταλμα θα είναι στην διάθεση της κ. Σεργή.
Τα νέα όπως προαναφέραμε είναι ευχάριστα, όμως επειδή στην Ελλάδα η γραφειοκρατία καλά κρατεί ως εφημερίδα είμαστε σε στάση αναμονής και θα επανέλθουμε εάν και εφόσον χρειαστεί.

Πηγή:www.aixminews.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου