Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.Β. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


Ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα θέτουμε σήμερα μέσα από αυτήν την στήλη. Συγκεκριμένα θα αναφερθούμε σε καταγγελία που δεχθήκαμε, καταγγελία που προέκυψε από συγγενικά πρόσωπα ασθενή, σε περιστατικό που ήρθε να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν πως εδώ και κάποιες ημέρες η περιοχή των Μεγάρων δεν καλύπτεται από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μάλιστα όπως γνωστοποίησαν το πλησιέστερο είναι στο Χαϊδάρι! Αναρωτιόμαστε εμείς εδώ στα Μέγαρα είμαστε οι φτωχοί συγγενείς του λεκανοπεδίου της Αττικής; Γιατί να αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα προβλήματα και να κινδυνεύουν ζωές, την στιγμή μάλιστα που η προηγούμενη διοίκηση Μαρινάκη με πρωτοβουλία του τότε αντιδημάρχου Αντ. Ρήγα, είχε δημιουργήσει σταθμό του ΕΚΑΒ στο εργοτάξιο του δήμου;

Δήμαρχε φαίνεται πως οι φωτογραφίες με τον τέως υφυπουργό Υγείας Λ. Γρηγοράκο στο δημαρχείο όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο αλλά ήταν απλά για το θεαθήναι, αφού το σύστημα της πρόληψης υγείας στα Μέγαρα «νοσεί» ακόμη.
Ελπίζουμε να πιάσουν τόπο οι φωτογραφίες του κ. Σταμούλη προεκλογικά τόσο με τον Α' αντιπρόεδρο της Βουλής Αλ. Μητρόπουλο όσο και με τους λοιπούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να καλυφθεί από το ΕΚΑΒ ξανά η περιοχή μας.
Ευελπιστούμε να βρεθεί σύντομα λύση στο πρόβλημα ώστε να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές στα Μέγαρα και στην Νέα Πέραμο, εξαιτίας της καθυστέρησης που μπορεί να υπάρξει όσον αφορά την διακομιδή περιστατικών στα νοσοκομεία.
Πηγή:www.aixminews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου