Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

1ος διπλός Αγώνας ζεύξης Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου

                           Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα: 10:00 π.μ.

Ο Δήμος Μεγαρέων δια των ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ των Δημοτικών Κοινοτήτων ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ, διοργανώνει τον 1ο διπλό Αγώνα ζεύξης Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 & ώρα: 10:00 π.μ. και όπου θα λάβουν χώρα διαδρομές των 9,0 χλμ (Λιμάνι Νέας Περάμου – Λιμάνι Πάχης Μεγάρων) & των 18,0 χλμ (Λιμάνι Πάχης Μεγάρων – Λιμάνι Νέας Περάμου – Λιμάνι Πάχης Μεγάρων). Να σημειωθεί και οι δυο διαδρομές θα διέρχονται από τον αναγνωρισμένο και προστατευόμενο υγροβιότοπο του Βουρκαρίου Μεγάρων.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να αποτελέσει μια γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παρακινώντας μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν την χαρά του αθλητισμού με μοναδικό κίνητρο την συμμετοχή και την προσφορά καθώς ταυτόχρονα θα πρόκειται για μια προσπάθεια, ώστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με περίπτερα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, που θα υπάρχουν στους χώρους έναρξης και τερματισμού του αγώνα.
Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί η αναλυτική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του αγώνα καθώς και η ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου