Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων έκοψε την πίτα του

                             Στην κατάμεστη αίθουσα του "Dionysos Palace"


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων γέμισε την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016, την αίθουσα "Dionysos Palace" για να κόψει και φέτος την βασιλόπιτα του.
Τα λαμπερά και χαμογελαστά πρόσωπα δημιούργησαν μία ζεστή και ιδανική ατμόσφαιρα, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση.
Ο Π. Ιωάννης Κάρκας ευλόγησε την βασιλόπιτα και έδωσε τις ευχές του.

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ευαγγελία Παπαντώνη, η οποία ήταν η επίσημη καλεσμένη από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Αντώνη Κουρελιά,  παρουσίασε και ανέπτυξε το θέμα "Μορφές άσκησης και η επίδραση στην υγεία μας", αναφερόμενη κυρίως στα είδη άσκησης, της αερόβιας και της αναερόβιας προπόνησης, στην μεθοδολογία, στους τρόπους άσκησης για την επίτευξη, σε ποιους ταιριάζει και γιατί, στο πως επιδρά στην υγεία μας, ποιοι είναι οι αρμόδιοι και σε ποιους νόμους πρέπει να βασίζονται, ώστε να μπορούν να καθοδηγούν και να γυμνάζουν τους ασκούμενους, ποιοι είναι οι κατάλληλοι χώροι για μία σωστή προπόνηση και πως αποφεύγουμε τις κακώσεις, τους τραυματισμούς και την υπερβολή στην άσκηση.
Η αξιόλογη προσφορά της τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στην Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ειρήνη Δημοπούλου, η οποία με πολλή επιτυχία  συντόνισε την εκδήλωσή μας σε όλους τους τομείς! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου