Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Γιάννης Μαρινάκης: Έσβησε ακόμα ένα προεκλογικό πυροτέχνημα του κ. Σταμούλη


Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της παράταξης "Μέγαρα - Ν.Πέραμος Νέο Ξεκίνημα"


Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ένα ακόμα προεκλογικό πυροτέχνημα έσβησε στον πολιτικό ουρανό, του κ. Σταμούλη και της ομάδας του. Η μικροπολιτική εκμετάλλευση με σκοπό την παραπλάνηση και παραπληροφόρηση των δημοτών μας στην τελευταία εκλογική διαδικασία, αποδείχθηκε περίτρανα με την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την υπόθεση μετεγκατάστασης των Ρομά Χαλανδρίου στο όρος Πατέρας.
Μία εξέλιξη, που όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στον Συνδυασμό μας, την υπερασπίζονταν με σθένος και βεβαιότητα και δικαιώθηκαν για μία ακόμα φορά για όσα υποστήριζαν. Αποδεικνύεται επίσης, με τον καλύτερο τρόπο η αξιοπιστία των θέσεων και των λόγων, του κ. Ι. Μαρινάκη, της διοικητικής ομάδας και των στελεχών του Συνδυασμού που πάντα μάχονταν και θα μάχονται για την διασφάλιση των συμφερόντων του τόπου μας.

Σύντομα θα παραθέσουμε συνέντευξη τύπου, όπου θα λάμψει όλη η αλήθεια και θα αναδειχθούν τεκμηριωμένα οι ανακρίβειες και οι αναλήθειες που εκστομίσθηκαν από τον κ. Σταμούλη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παρέθεσε, αλλά και τα λάθη και οι τρομακτικές παραλείψεις της σημερινής διοίκησης που άφησαν έκθετους τους πολίτες των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και όλων των περιοχών του δήμου μας, σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα.
Στην ουσία η σημερινή δημοτική αρχή, επηρεασμένη από το προεκλογικό της πάθος να έρθουν οι Ρομά Χαλανδρίου στον Κανδήλι, ώστε να πληγεί η δική μας διοίκηση και ο Δήμαρχος προσωπικά και να ικανοποιήσει έτσι τους ιδιοτελείς σκοπούς της ως αντιπολίτευση, λειτούργησε μετεκλογικά, ως νέα διοίκηση, είτε με δόλο, είτε με βαριά αμέλεια και έθεσε τον δήμο μας εκτός από κάθε διεκδίκηση, με αποτέλεσμα να απορριφθεί η δική μας αίτηση ακύρωσης και η ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ να βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στις νόμιμες και εμπρόθεσμες δικονομικές ενέργειες του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.
Με την συνέπεια και την ταπεινότητα που μας διακρίνει, είτε είμαστε στην θέση της διοίκησης είτε σε αυτήν της αντιπολίτευσης, οφείλουμε να ενημερώνουμε με ευθύτητα και ειλικρίνεια τους συνδημότες μας για να γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τον τόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου