Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Διπλό Δημοτικό Συμβούλιο αυτή τη Δευτέρα


Έγκριση ισολογισμού του 2011,αναχρηματοδότηση παλαιών δανείων και προσλήψεις τα βασικότερα θέματα της συνεδρίασης


Διπλό Δημοτικό Συμβούλιο διεξάγεται αύριο Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος.
Το 1ο μέρος περιλαμβάνει ως αποκλειστικό θέμα του την έγκριση του ισολογισμού του Δήμου Μεγαρέων για το έτος 2011.Να σημειωθεί πως η έγκριση των ισολογισμών του Δήμου για τα προηγούμενα έτη είναι απαραίτητη για να εκταμιευθεί το εγκριθέν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δάνειο των 6 εκ.ευρώ.
Στο 2ο μέρος της διπλής αυτής συνεδρίασης θα συζητηθούν πολλά και βασικά θέματα για τη λειτουργία του Δήμου,όπως η αναχρηματοδότηση των δανείων του με σκοπό τη μείωση του συνολικού κόστους εξυπηρέτησης τους και ο προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα,όπως η καθαριότητα.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των δύο, βάσει νόμου- λόγω έγκρισης ισολογισμού, συνεδριάσεων:

  • Έγκριση  ισολογισμού χρήσεως 2011 Δήμου Μεγαρέων.
  1. Αναχρηματοδότηση δανείων Δήμου Μεγαρέων σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 81 του Ν. 4316/2014 (ΦΕΚ 270/Α/24-12-2014) από το ΤΠΔ.
  2. Έγκριση προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. Δήμου Μεγαρέων έτους 2016 για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα τη υπηρεσίας καθαριότητας.
  3. Έγκριση πραγματοποίησης της πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΙΕΚ σε υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων.
  4. Τροποποίηση συστατικής πράξης του δημοτ. Ν.Π.Δ.Δ. «ηροδωρος».
  5. Περί έγκρισης της υπ’αριθ. 18/2016 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του δημοτ. Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» περί υποβολής τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του πρ/σμού εσόδων – δαπανών έτους 2015 για το 4ο τρίμηνο.
  6. Ορισμός Δημοτικού Σ/λου και του αναπληρωτή αυτού ως Προέδρου του Β/θμίου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων έτους 2016.
  7. Αντικατάσταση τακτικού μέλους στο Δ.Σ. του δημοτ. Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Μεγαρέων».
  8. Πλήρη ανάληψη της αρμοδιότητος από τον Δήμο Μεγαρέων των προνοιακών επιδομάτων και λοιπών αρμοδιοτήτων όπως αναφέρονται στο Ν. 3852/2010 από τον Δήμο Ελευσίνος.
  9. Έγκριση της υπ’ αριθ. 4/2016 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής «περί καθορισμού πλάτους πεζοδρομίων οδού Κολοκοτρώνη από οδό 28ης Οκτωβρίου έως οδό Γ. Μαυρουκάκη».
  10. Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποχέτευση ακαθάρτων Νέας Περάμου».
  11. Περί έγκρισης 2ης παράτασης περαίωσης του έργου: «Κατασκευή δικτύου ακαθάρτων της πόλης των Μεγάρων – Έργα Β’ Φάσης».
  12. Στήριξη και συμμετοχή του Δήμου Μεγαρέων στην πρωτοβουλία της Ο.Ε.Κ.Α.Ι. και της Κ.Ε.Δ.Ε. για την καθιέρωση «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου