Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Οι Πρότυπες Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Μεγάρων έκοψαν την πίτα τους

        Μοιράστηκαν δώρα στους νικητές των επιμέρους διαγωνισμών

Η πρότυπη ακαδημία Μπάσκετ - Στίβου - Αντιπτέρισης έκοψε την βασιλόπιτά του το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ "Αλέκος Σάλτας".
Η εκδήλωση είχε στο επίκεντρο τα παιδιά μας.
Ο πρόεδρος Αντώνης Κουρελιάς, αφού βράβευσε το τμήμα μπάσκετ των παμπαίδων για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο και τους προέτρεψε να αθλούνται συστηματικά, γιατί αυτό συμβάλλει στην υγεία τους.
 Ακολούθησαν πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια και δόθηκαν δώρα στους νικητές.

Οι νικητές ήταν ο Σαράντης Περρής, ο οποίος κέρδισε ένα σκουφάκι, ο Φίλιππος Σαμούρης, ο οποίος κέρδισε μία μπλούζα των Boston, δώρο της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Ειρήνη Δημοπούλου από ταξίδι της στην Αμερική, και ο Παναγιώτης Σαμούρης, ο οποίος κέρδισε μία μπλούζα από το Final Four των κολλεγίων (NCAA).
Αφού τα παιδιά, καθοδηγούμενα από την προπονήτριά μας, έκαναν την αυτοκριτική τους για την συνέπειά τους στην προπόνηση, έκλεισε η εκδήλωση με την επιβράβευση των παιδιών που ξεχώρησαν την περσινή προπονητική χρονιά για την συνέπειά τους, τα οποία ήταν από τον στίβο ο Αχιλλέας Δρίκος και από το μπάσκετ ο Ιερόθεος Πασσαλής και ο Κωνσταντίνος Κάντας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί ο αγώνας είναι μεγάλος για να μπορούν να είναι συνεπείς, το οποίο εμείς επικροτούμε και επιβραβεύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου