Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκινούν και πάλι οι απευθείας μεταδόσεις των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων


Μέσω του ανανεωμένου site του Δήμου-Πρώτη μετάδοση σήμερα 29 Φεβρουαρίου

Με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Μεγαρέων γνωστοποείται στους δημότες η έναρξη λειτουργίας του ανανεωμένου site του Δήμου, μέσω του οποίου θα δίνεται η δυνατότητα απευθείας παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Σώματος διαδικτυακά. Ακόμα θα δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων,ερωτήσεων ή και παραπόνων προς τη Δημοτική Αρχή.
Η Πρώτη διαδικτυακή μετάδοση Δημοτικού Συμβουλίου μέσω του www.megara.gr είναι η σημερινή.
Αναλυτικά,η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Μεγαρέων έχει ως εξής:

Η νέα Διοίκηση του Δήμου πέτυχε να μαγνητοσκοπούνται και να μεταδίδονται πλέον ζωντανά (Live) οι Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όπως και παλαιότερα στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.megara.gr , χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο.
Ηταν ένα ζήτημα που βρισκότανε σε εκκρεμότητα αφού από την αρχή του χρόνου είχε σταματήσει η συνεργασία του Δήμου με το τοπικό διαδικτυακό κανάλι Megara TV καθαρά για λόγους οικονομίας.
Επίσης λειτουργεί ήδη κανονικά η ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαρέων πλήρως ανανεωμένη, ενημερωμένη και σε πλήρη ανάπτυξη.
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Δήμου www.megara.gr θα έχουν τη δυνατότητα να βρούν τα πάντα σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Μεγαρέων, τους αιρετούς (Δημοτικό Συμβούλιο και Δημοτικές Κοινότητες Μεγάρων και Νέας Περάμου), τα Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα (ΔΕΥΑΜ – Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση – Ηρόδωρος), Επιτροπές, Ιστορικά και Λαογραφικά στοιχεία και φορείς των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεγαρέων, τα αξιοθέατα και τα μνημεία της περιοχής (Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Ωδεία, Θέατρο, Πολιτιστικά Κέντρα, Αθλητικές Εγκαταστάσεις κλπ.), τα Μοναστήρια και κάθε τι σχετικό που αφορά τις δράσεις της Τοπικής αυτοδιοίκησης, Δελτία Τύπου, Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανακοινώσεις, Διακηρύξεις, Εκδηλώσεις κλπ.
Επίσης θα μπορούν πλέον να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το οποιοδήποτε αίτημα ή παράπονο.
Σε κάθε περίπτωση μπορεί ο κάθε πολίτης επιπρόσθετα να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ για όλες τις δράσεις και δομές του Δήμου Μεγαρέων, υπεύθυνα και άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου