Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 0 - 0



    Συνεχίζει την αήττητη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών η ομάδα μας


Για ακόμα μια αγωνιστική-την 4η στη σειρά-παρέμεινε αήττητος ο Βύζας Μεγάρων καθώς απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία στην Τρίπολη από τον τοπικό Παναρκαδικό.Έτσι η ομάδα του Β.Στασινόπουλου γεμίζει σιγά σιγά το μέχρι πρότινος άδειο βαθμολογικό σακούλι της και ατενίζει το μέλλον της στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας με αισιοδοξία και ηθικό στα ύψη.
Στο παιχνίδι τώρα ο Παναρκαδικός ήταν καλύτερος κι έχασε αρκετές ευκαιρίες, απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, ωστόσο δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ της νίκης και το τελικό αποτέλεσμα ανέδειξε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα.Στο τέλος λίγο έλειψε ο Βύζας να σημειώσει το πολυπόθητο τέρμα που θα του έδινε μια πολύτιμη νίκη,αλλά οι προσπάθειες των Στρατάκη και Σελμανάι δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Το φιλμ του αγώνα


10' Στρατάκης εκτελεί φάουλ αλλά ο Ψυχογιός μπλόκαρε την μπάλα. Κακή αντίδραση των παικτών του Παναρκαδικού.
36' Διπλή ευκαιρία για Παναρκαδικό! Ο Αρδάμης μπαίνει στην μεγάλη περιοχή σουτάρει αποκρούει ο Διαμάντης, ο οποίος διώχνει με τα πόδια στο σουτ του Κώτσιρα!
37' Φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής για τον Παναρκαδικό. Ο Καδάς εκτελεί η μπάλα περνάει άουτ!
45' Ο Αρδάμης "πατάει" εντός μεγάλης περιοχής την μπάλα στον Βλαχοκυριάκο, σουτ του τελευταίου η μπάλα περνάει κόρνερ. Ο Καδάς εκτελεί αλλά ο Διαμάντης κερδίζει επιθετικό φάουλ.
54' Ο Σελμανάϊ μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Παναρκαδικού, ο Ψυχογιός βγήκε και απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια, ο οποίος κέρδισε και φάουλ.
62' Ο Καδάς μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, "γκρεμίζεται" από τον Διαμαντόπουλο, και οι παίκτες του Παναρκαδικού φωνάζουν για πέναλτι!
83' Καδάς από τα δεξιά επιχειρεί την σέντρα και κερδίζει κόρνερ. Ο Καδάς εκτελεί, ο Μπεντεβής πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Διαμάντης μπλοκάρει την μπάλα!
86' Κατακόρυφη η αγωνία: Ο Σελμανάι εκτελεί κόρνερ, κόντρες και νέο κόρνερ, απομακρύνουν οι αμυντικοί του Παναρκαδικού.
90+3' Ο Στρατάκης εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά, λάθος του Νάνου. Νέο κόρνερ για τον Βύζαντα. Ο Στρατάκης εκτελέι, απομακρύνει ο Ψυχογιός. Ο Διαμαντόπουλος σεντράρει, η μπάλα καταλήγει πλάγιο άουτ.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Βλαχοκυριάκος, Κώτσιρας, Δήμος (80' Πετρόπουλος), Αρδάμης, Καδάς, Αρώνης (75' Νάνος).

Βύζας Μεγάρων: Διαμάντης, Χουστουλάκης, Κολιόπουλος (50' Μιχαλόπουλος), Διαμαντόπουλος, Βασιλάκος, Σίδερης, Βλάχος, Αλεβίζος, Μητρόπουλος (85' Δέσπος), Στρατάκης, Σελμανάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου