Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΡΑ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ:"ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ"!



Το γραφείο τύπου του δημοτικού συνδυασμού Μέγαρα-Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τα τεκταινόμενα στην πόλη μας από τη Δημοτική Αρχή Σταμούλη:


Ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στη διοίκηση του δήμου μας. Μόλις 3 μήνες από την έναρξη της θητείας της και η οπισθοδρόμηση έχει κάνει ήδη έκδηλα τα σημάδια της. Με απόφαση του ίδιου του Δημάρχου κ. Σταμούλη, «παύει» η λειτουργία της Φιλαρμονικής του δήμου, αφού αρνήθηκε να ανταποκριθεί και να αναγνωρίσει τα αιτήματα τους, ενώ την ίδια ώρα, πάλι με εντολή του σταματούν οι θεατρικές ομάδες που υπήρχαν και τις θαυμάζαμε τόσα χρόνια και φημολογείται ότι φέρνει ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Κορώσης για σκηνοθέτη κάποια γνωστή του από την Αθήνα.

Τα έργα των θεατρικών ομάδων, τόσο του άξιου συμπολίτη μας κ. Νίκου Ηλιόπουλου, όσο και του κ. Μαρδά, προσέφεραν αξέχαστες στιγμές στο κοινό που γέμιζε ασφυκτικά την αίθουσα του «Στρατουδάκειου». Ο τόπος πήρε προστιθέμενη αξία με την παρουσία αυτών των καλλιτεχνών, ενώ συγχρόνως αναδείχθηκαν πολλά ταλέντα από συμπολίτες και συμπολίτισσες που πλαισίωναν τους θεατρικούς θιάσους.
Σε ότι αφορά στην φιλαρμονική του δήμου μας, η προσφορά της είναι ανάλογη της ιστορίας της, δηλαδή μεγάλη.
Η διοίκηση μας παρόλο που έτυχε στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, αναγνώρισε τα δεδουλευμένα επί της προηγούμενης διοίκησης, αυτής του κ. Στρατιώτη, τα οποία ανέρχονταν στις 44.000 ευρώ περίπου. Κατά τη διάρκεια της θητείας μας μπορέσαμε να αποδώσουμε το ποσό των 22.000 ευρώ, ποσό που αφορούσε στις υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν επί της διοίκησης μας και μέρος των παρελθουσών υποχρεώσεων. Ως ανταπόδοση αυτής της ανταπόκρισης μας λάβαμε την αποχή της φιλαρμονικής από την ύψιστη γιορτή των πολιούχων Αγίων Μαρτύρων της πόλης των Μεγάρων.
Ο σημερινός Δήμαρχος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ανάστροφης πορείας και οπισθοδρόμησης. Δεν προλαβαίνουμε να απαριθμήσουμε τις «ευεργετικές» αποφάσεις, οι οποίες βέβαια προδίδουν αδιαμφισβήτητα τις πραγματικές του προθέσεις για τον τόπο και τους δημότες του.
Από την άλλη όμως εφήβρε και εγκαινίασε την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, κάτι άκρως πρωτοποριακό ομολογουμένως, αφού δεν γιορτάστηκε σε κανένα άλλο δήμο της χώρας. Πρωτοποριακή εκδήλωση πράγματι, αφού είχε να εορταστεί από τα χρόνια της χούντας των Συνταγματαρχών!
Αυτή την εικόνα βιώνουμε σήμερα αγαπητοί συμπολίτες.
Από τη μια ανάλγητος Δήμαρχος απέναντι σε θεσμούς που προσέφεραν τόσα χρόνια στον τόπο, όπως η Φιλαρμονική και το Θέατρο, επιβάλλοντας συγχρόνως φορομπηχτική πολιτική με αύξηση των δημοτικών τελών κατά 13% και από την άλλη γαλαντόμος Δήμαρχος σε εκδηλώσεις που μετατρέπουν το δήμο σε στρατό!
Δυστυχώς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από την «λάθος επιλογή».
Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται...
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου