Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ


                Η μαφία του λαθρεμπορίου καυσίμων πίσω από την επίθεση;


Τρεις υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από άτομα που βρίσκονταν μέσα σε βενζινάδικο, στο Ίλιον, όταν πήγαν το πρωί για να κάνουν έλεγχο.
Αυτό καταγγέλλει η Περιφέρεια Αττικής σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Το περιστατικό συνέβη στις 11:30 το πρωί. Όταν οι υπάλληλοι πήγαν να εφαρμόσουν απόφαση της Περιφέρειας, δέχτηκαν επίθεση από τους αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Επί τόπου κλήθηκε η Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί, σημειώνει η Περιφέρεια, ότι η Άμεση Δράση κλήθηκε στις 12.58 και στις 13.35 δεν είχε φθάσει στον τόπο του συμβάντος, λόγω κίνησης, όπως ενημέρωσε.


Η Περιφέρεια Αττικής ενημέρωσε για το περιστατικό τόσο τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών όσο και τις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και ζήτησε να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες για τη σύλληψη και τη δίωξη των υπευθύνων της επίθεσης ενώ επικοινώνησε και με τα οικεία αστυνομικά τμήματα. Παράλληλα, η Αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου μετέβη άμεσα στο σημείο της επίθεσης προκειμένου να ενημερωθεί για το συμβάν και να συνδράμει τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, η Περιφερειακή Αρχή Αττικής υπογραμμίζει “την κατηγορηματική βούλησή της να πατάξει τη διαφθορά και να συνδράμει τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, τα οποία πλήττουν το δημόσιο συμφέρον και υποσκάπτουν τη λειτουργία των θεσμών της Πολιτείας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου