Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ 34 ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ)!!!


Τζάμπα τα χημικά,το ξύλο και τα δικαστήρια...μάλλον,όχι τζάμπα:Μας έδωσαν...34 ελαστικά!Φτήνιες!!!


Παραθέτουμε αυτούσια και χωρίς περαιτέρω σχόλια την ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δημάρχου.Απλώς επισημαίνουμε ότι,χθες η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε πως ξεκινάει αγώνα για την απομάκρυνση των διοδίων από όλη την έκταση της(άρα και από τα όρια του Δήμου Μεγάρων)και για αρχή των καλεί το λαό σε κινητοποίηση στα διόδια της Βαρυμπόμπης και του Αγίου Στεφάνου.

“Με ενέργειες του Αντιδημάρχου στον τομέα Καθαριότητος του Δήμου Μεγαρέων κ. Σταύρου Φωτίου και ύστερα από σχετικό αίτημα που υπεβλήθη στην “ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ Α.Ε”, εγκρίθηκε η διάθεση ΔΩΡΕΑΝ, ελαστικών αυτοκινήτων για τα απορριμματοφόρα αυτοκίνητα του Δήμου.
Συγκεκριμένα παρελήφθησαν σήμερα από την Υπηρεσία Καθαριότητος του Δήμου, (34) τριάντα τέσσερα καινούργια ελαστικά τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη στα απορριμματοφόρα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων, γι αυτή τη ΔΩΡΕΑ”. 
Περαστικά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου